Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 788 / 20 / 0
Z doświadczenia - jeżeli jedziecie autokarem Słowacia - Węgry - Rumunia -Bułgaria, nie macie się kompletnie o co bać. Chyba tylko na jednej granicy weszli do środka sprawdzić paszporty/dowody. Pełen czil, wszystko można przewozic.
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / / 0
Moja znajoma była w Bułgari w tym roku :) ( Sunny Beach ) Zioło łatwo dostać u lodziarzy :) zazwyczaj mają najlepsze i w cenie 20 lewa, przypadkowi murzyni zazwyczaj chcą więcej , i dają mniej.
Pozdrawiam
Eloo. :old:
Spoiler:
  • 1167 / 13 / 0
Nie wiecie jaki stosunek tam maja do RC?
Jade w tym roku na urlop i jakies fanty bym wziol :D
  • 125 / 11 / 0
Podpinam się pod temat, jadę w tym roku i na miejscu dobrze byłoby ogarnąć jakąś aptekę na miejscu z "miłą" obsługą. Orientuje się ktoś na co aktualnie mogę tam liczyć, że uda mi się dostać, prócz zioła?
Nie ważne jak mocno uderzasz,
liczy się jak wiele jesteś w stanie przyjąć.
  • 1167 / 13 / 0
jak ja jechalem tam autobusem wycieczkowym to kontrole wygladaly tak ze celnik przeszedl przez autobus lub kazali wyjsc wszystkim i przejsc przez bramke. Zadnych psow itd
  • 917 / 235 / 0
WidzęWięcej
w zeszłym roku jak byłem w Slonecznym Brzegu to bez problemu kupowalem tabletki z kodeina w aptece,i nawet farmaceuta okazał się Polakiem,ja mówiłem że na zapalenie ucha,nie pamiętam nazwy tego leku,kosztowal grosze i było chyba 225mg kodeiny,coś jak nasz antidol.
  • 4 / / 0
Czy polecacie brać od miejscowych dilerów na złotych piaskach coś mocniejszego? Mam na myśli MDMA czy może meth nawet. Bo Mary to raczej bez problemów do wzięcia ;-)
  • 1066 / 158 / 0
no jak tam sprawa w Bułgari z tematem ? a może jest jakiś sklep rc z ketonami ? lub kokaina, MDMA na ulicy jeśli tka jakie ceny lecę samolotem na wakacje chciałļym coś przyjebać
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 1 / / 0
Podbijam pytanie o Bułgarię- konkretnie Sunny Beach. Jest gdzie co dostać?
  • 1 / / 0
ktos wie jak z kodą? Dostane syropek? I o co pytac najlepiej jak juz bede w aptece
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.