4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1053 / 76 / 0
na pierwszy raz dziewczynie nie sypalbym setki na pewno. na pierwszy raz wystrzelilo mnie ~70mg (pol kapsa z tripshopu). dla dziewczyny o, podejrzewam, mniejszej masie, 70mg starzczy zeby zrobic swoje
  • 3449 / 123 / 8
No to pewnie masz rację, pisałem że teoretyzuję i nie jestem kompetentny
  • 1053 / 76 / 0
zmylilo mnie to, co masz napisane pod nickiem :)
  • 6 / 1 / 0
a słuchajcie, będzie moment, że nie będę ogarniać i trwa on koło 1h, tak? czy do tego nieogarniania wlicza się też np. niemoc ruszenia rękami i nogami, picia wody, itd? bo jak tak, to chyba przyda mi się ktoś trzeźwy!
mendelejew pisze:
Czy ja dobrze widzę, że nieobeznanej dziewczynie na pierwszy raz zalecacie 150, 200? I to na mieście, na imprezie? Nie wiem jakiej jakości jest teraz mefedron, ale kiedy rok temu poczęstowałem koleżankę maciupką kreską rzędu 70-80mg, przez prawie godzinę wiła się po podłodze, jęcząc z rozkoszy i nie do końca kontaktując.
haha no to nieźle, wygląda na to, że więcej niż 80mg nie pociągnę przy pierwszym razie, jeszcze mnie wywiozą do szpitala :D
@bluesunday - bedziesz to z chlopakiem wciagac?
chyba tak, a to źle?
Uwaga! Użytkownik bluesunday nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
Czeslaw pisze:
Dlatego ja zalecałem 120, do 150, z dużym wskazaniem na to, że mogę się mylić bo nabyłem tolerancji a jak brałem pierwszy raz to na mnie nie działało. Uważam, że 70-80 to za mało, gdyby ta sama osoba wzięła 100 to byłoby idealnie. Mefedron za pierwszym razem powinien ROZPIERDALAĆ, bo już nigdy tak mocno nie zrobi ;) Trzeba korzystać z najmocniejszej fazy, jak się weźmie za mało to i tak jest zajebiście ale może być bardziej.
Mnie tam po 4 miesięcznej przerwie zrobił tak jak za pierwszym razem, BARDZO mnie to ucieszyło więc postanowiłem zrobić drugą przerwę ;) Wytrzymać tak długo ile się da, myślę że 3-4 miesiące, 200mg i jestem u siebie hehe.
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 3449 / 123 / 8
bluesunday pisze:
a słuchajcie, będzie moment, że nie będę ogarniać i trwa on koło 1h, tak? czy do tego nieogarniania wlicza się też np. niemoc ruszenia rękami i nogami, picia wody, itd? bo jak tak, to chyba przyda mi się ktoś trzeźwy!
Zupełnie źle sobie wyobrażasz działanie mefedronu, to jest euforiant/stymulant a nie deliriant. Nie ogarniasz, w sensie zrzucasz łokciami kubki ze stołu, potykasz się o własne nogi. Nie ma mowy o precyzyjnych działaniach. Rozpiera Cię energia i euforia. Wody musisz akurat pić jak najwięcej.
bluesunday pisze:
haha no to nieźle, wygląda na to, że więcej niż 80mg nie pociągnę przy pierwszym razie, jeszcze mnie wywiozą do szpitala :D
spoko, tylko żeby potem nie było że za mało i wciągniesz resztę worka w 3 godziny :) Ale to i tak nie zależy od dawki początkowej, p prostu ta substancja tak ma.
bluesunday pisze:
chyba tak, a to źle?
Dobrze, tylko to musi być zaufana osoba bo możesz przestać nad sobą panować, a na niektórych mefedron działa kurwogennie.

@Blefujesz
widocznie nie przesadzałeś z ilościami i częstością wciągania, jak ktoś zrobił choćby kilka kilkudniowych ciągów to już na pewno nigdy tak mocno nie zadziała.
  • 159 / 8 / 0
bluesunday pisze:
mendelejew pisze:
Czy ja dobrze widzę, że nieobeznanej dziewczynie na pierwszy raz zalecacie 150, 200? I to na mieście, na imprezie? Nie wiem jakiej jakości jest teraz mefedron, ale kiedy rok temu poczęstowałem koleżankę maciupką kreską rzędu 70-80mg, przez prawie godzinę wiła się po podłodze, jęcząc z rozkoszy i nie do końca kontaktując.
@bluesunday - bedziesz to z chlopakiem wciagac?
chyba tak, a to źle?
Najlepiej to polecam odpuścić sobie pierwszy raz z mefedronem - no chyba, że chcesz sobie sper*** życie ;-)
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 410 / 8 / 0
w 100 pro popieram darqua... to zgubny nałÓg, lepiej z tym nie zaczynać

ortografia - czeslaw
  • 49 / / 0
Jak dla babki proponowałbym 100 mg na próbkę. Dowalić przecie zawsze może.
Ja pamiętam swój first time doskonale. Zapodałem 200mg i omal się nie pożygałem. Źle mi było z 15-30 minut. Zapodałem kolejną setkę i chwyciłem worek i mówię "Wypierdalać mi z tym gównem". I bym to wyrzucił gdyby nie głos, który nagle się odezwał bym spróbował na następny dzień raz jeszcze. Zapodałem 250 mg i przez 2 godziny siedziałem zamknięty w kiblu przeżywając taką euforię, której nigdy nie zapomnę. Coś pięknego. U mnie organizm się zbuntował przez te pierwsze dwie próby. Później już poszło...
Uwaga! Użytkownik damianm0 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 2 / 0
Właśnie pierwszy raz z mefefe jest genialny,wszystko w jak najlepszym porządku.Przez wieczór połakomiłam się na 0,5g z czego jedna ścieżka była popita sprite-m,a tak to wciąganko.Po 4 ścieżkach zaczęły mi strasznie latać oczy i ciężko było zapanować nad ruchami żuchwy,ale gdy się zaczęłam np.gibać i gadać ze znajomymi to było mega,zapanowałam nad tym.Najpiękniejszy z tego wszystkiego było że jak szłam po ulicy i popatrzyłam w piękne niebo okryte gwiazdami to czułam że latam nad chodnikiem,dobra opcja heuheu czułam się jak młody bóg.A i pięknym zjawiskiem po mefedronie są oczy,takie duże,kocie,niesamowite,tylko patrzeć w nie i patrzeć.Poza tym odczuwam dziwne uczucie żując gumę że tak dziwnie mi w szczękę i jakaś milsza jestem ostatnimi dniami dla otoczenia hehe.
Uwaga! Użytkownik fikcjajestmodna nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.