Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 230 / 6 / 0
To co mówicie o alko to tylko część prawdy. Ja jestem na trzeźwo agresywny, ale jak się upiję to jestem naprawdę miły i do rany przyłóż. Nigdy nie biłem się na alko, jestem spoko gość ogólnie. Mój stary ma tak samo jak się zapierdoli, słodko to wygląda jak się do mamy przytulać zaczyna :-) . Inna sprawa, że mój kumpel na co dzień spoko w chuj gość po pijaku zawsze guza szuka. Szał mogą wywołać jakoby atropina, Muchomor plamisty i czerwony, koprina (czernidlak pospolity) + alko (http://www.mikrobiologia-lekarska.ileka ... 06-22.html), benzo u niektórych (reakcje paradoksalne), na opio jak faza schodzi często występuje podkurwienie. Wniosek z tego taki, że nie ma (chyba) substancji która każdego zmieni w żadną krwi bestię. Wszystko zależy od konsumenta.

Te roślinne substancje podałem tylko dla informacji, mam nadzieję że autor pyta tylko z ciekawości. Ich spożycie w takich ilościach jest niebezpieczne dla zdrowia, życia i otoczenia oczywiście :-D .
Ostatnio zmieniony 14 marca 2011 przez sportowiec, łącznie zmieniany 2 razy.
Autor pomysłu z braniem sody przed kodeiną, możesz wziąć kodę za moje zdrowie.
  • 10 / / 0
sportowiec pisze:
Wszystko zależy od konsumenta.
Dokładnie. Każda osoba odbiera działanie różnych narkotyków indywidualnie. To co na jedną osobę działa uspokajająco, drugą może wprowadzić w szał. Poza tym to zależy też od okoliczności i nastroju.
Mimo wszystko stawiam na alkohol.
Błogosławię Cię, idź i szerz mą wiarę.
metoksetamina, ach ;3
  • 28 / 1 / 0
feydewey pisze:
Q:Narkotyk wywołujący złość, nienawiść i niechęć do świata?

A:Najpopularniejszy i najbardziej chujowy narkotyk jaki istnieje - alkohol.
To zalezy od czlowieka, mnie ogolnie ciezko jest sprowokowac, potrafie swoja swiatynia godnie zarzadzac, jezeli nie panujesz nad soba to jedynie swiadczy o tym ze nie masz nad soba jakiejkolwiek kontroli, a alkohol jet najlepszym przykladem do sprawdzenia tego :P
byc czlowiekiem to ciezar.
Twoje zdrowie <cheers> %-D
Ostatnio zmieniony 19 marca 2011 przez dudeml, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 190 / 6 / 0
A w ogóle- w jakim celu czegoś takiego szukasz? Po co ma być nieprzyjemnie, jak może być miło i satysfakcjonująco?

Stymulanty na zwale mogą powodować coś, o co Ci chodzi, a natężenie-zależy od Twojego nastawienia i czynników osobniczych.

Tylko-po co?
  • 469 / 9 / 0
Pewnie chce się napierdalać na jakiejś ustawce.
  • 274 / 9 / 0
Polecam poczytać o nordyckich wojownikach - berserkarach. Wpadali w szał spożywając wywar suszonych muchomorów (plamisty lub czerwony) i pijąc do tego alkohol. Po takiej furii podobno przez kilka dni leżeli nieprzytomni.

Do wywołania takiego amoku wymagane jest też odpowiednie nastawienie oraz mentalny trening. No i nie zapomnij ubrać się w skórę niedźwiedzia. ;-)
  • 146 / 3 / 0
W całej swojej narkomańskiej karierze nie spotkałem się z żadną inną substancją która powoduje nienawiść do wszystkich brak uczuć i chęć zabicia kogoś od tak za frajer jak BZP. Stare diablosy potrafiły wkurwić, a jak jeszcze poprawiłeś nie małą dawką alko to czad bongo. Osobiście po alko najczęściej wszystkich kocham i nie szukam problemów, tak samo po paleniu. ale jak wjebałem 2 diablo to rozjebało mnie konkretnie i chciałem napierdalać jakiś czarnych metalowców na mieście. w zasadzie to tylko pierwsza faza po nich była zajebista, reszta to już to czego szukasz ...
Zanim oddała mi każdy kawałek swojego ciała, pierw sprzedała mi swoją duszę !!
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
  • 466 / 4 / 0
też jadłem kiedyś diablo z dopalaczy, zwała 2 dni po tym jest :-D
  • 334 / 13 / 0
Co do zwały po BZP to się zgodzę, ale żeby agresora po tym łapać? Kilka lat temu gdzieś tam z dwa razy spróbowałem tej substancji i z tego co pamiętam doznania raczej w stronę euforii niż wkurwienia.

Obserwując ludzkie zachowania po różnych środkach, największą złość widziałem u miłośników mieszanki wóda + feta oraz pijanych sterydowców.
  • 95 / / 0
Hmm, kiedys z dopalaczy mialam sol hard koko, po tym zalaczyla mi sie nienawisc, wkurwienie i mialam ochote pozabijac wszystkich na mojej drodze, do tego moj ex ta faze jeszcze podkrecil. Ale co w tej soli siedzialo to nie mam pojecia..
''To gówno Cię po pierwszej degustacji uzależni'' DXM<3
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.