Te roślinne substancje podałem tylko dla informacji, mam nadzieję że autor pyta tylko z ciekawości. Ich spożycie w takich ilościach jest niebezpieczne dla zdrowia, życia i otoczenia oczywiście :-D .
sportowiec pisze:Wszystko zależy od konsumenta.
Mimo wszystko stawiam na alkohol.
metoksetamina, ach ;3
feydewey pisze:Q:Narkotyk wywołujący złość, nienawiść i niechęć do świata?
A:Najpopularniejszy i najbardziej chujowy narkotyk jaki istnieje - alkohol.
byc czlowiekiem to ciezar.
Twoje zdrowie <cheers>
Stymulanty na zwale mogą powodować coś, o co Ci chodzi, a natężenie-zależy od Twojego nastawienia i czynników osobniczych.
Tylko-po co?
Do wywołania takiego amoku wymagane jest też odpowiednie nastawienie oraz mentalny trening. No i nie zapomnij ubrać się w skórę niedźwiedzia. ;-)
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
Obserwując ludzkie zachowania po różnych środkach, największą złość widziałem u miłośników mieszanki wóda + feta oraz pijanych sterydowców.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.