Uwaga!
Dyskusje w działach Psychofarmakologia i Syntezy winny mieć charakter możliwie jak najbardziej ścisły i naukowy. W trosce o realizację tego celu posty wszystkich użytkowników muszą zostać zaakceptowane przez moderację.
Moderacja zastrzega sobie prawo do usuwania/nieakceptowania postów, które nie spełniają powyższych założeń, nawet jeżeli są zgodne z regulaminem!
siedzi taki mały chłopczyk i mówi: NIE LUBIAM CIE
Ciekawi mnie jeszcze jedna sprawa: ponoć jak się wytnie kawał takiego muska, to funkcje za które odpowiadały wycięte fragmenty, z czasem przejmują inne obszary. Czyli po wycięciu lewej półkuli ego odradza się w prawej? :-p
W hałsie było, że nie. Odcinek z sawantem.
666 pisze: Głupota i "nieprawda" jak większość twoich bełkotliwych postów. Ten podział jest już nieaktualny, ciężko to nawet nazwać podziałem umownym. Nie znasz się na niczym, a piszesz w każdym poście swoje "mądrości", żenada.
Wypierdalaj
Przepraszam za OT, ale nie mogłem, po prostu nie mogłem :-)
chsn pisze:Swoją drogą jestem lewonożny i praworęczny, how awesome is that?
ja jestem odwrotnością - leworęczny i prawonożny :)
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.