Dział zawierający fachową wymianę zdań na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Regulamin forum
Uwaga!
Dyskusje w działach Psychofarmakologia i Syntezy winny mieć charakter możliwie jak najbardziej ścisły i naukowy. W trosce o realizację tego celu posty wszystkich użytkowników muszą zostać zaakceptowane przez moderację.
Moderacja zastrzega sobie prawo do usuwania/nieakceptowania postów, które nie spełniają powyższych założeń, nawet jeżeli są zgodne z regulaminem!
ODPOWIEDZ
  • 915 / 4 / 0
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 12 / 0
Pozostań przy swoich pseudofilozoficznych odpałach specu. Ta strona to gówno i bzdury, ale jaraj się dalej, może wkleisz jeszcze coś ciekawego?
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 915 / 4 / 0
A jakbym wrzucił zdjęcie moich butów, to też byś powiedział, że chujowe? %-D

siedzi taki mały chłopczyk i mówi: NIE LUBIAM CIE %-D
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 357 / 3 / 0
...i w ten oto sposób przestrzeń po starym katotalibanie została zapełniona :-D

Ciekawi mnie jeszcze jedna sprawa: ponoć jak się wytnie kawał takiego muska, to funkcje za które odpowiadały wycięte fragmenty, z czasem przejmują inne obszary. Czyli po wycięciu lewej półkuli ego odradza się w prawej? :-p
Uwaga! Użytkownik Cyric nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 915 / 4 / 0
Mam coraz gorszych antyfanów :-(

W hałsie było, że nie. Odcinek z sawantem.
  • 2129 / 29 / 0
666 pisze:
Głupota i "nieprawda" jak większość twoich bełkotliwych postów. Ten podział jest już nieaktualny, ciężko to nawet nazwać podziałem umownym. Nie znasz się na niczym, a piszesz w każdym poście swoje "mądrości", żenada.
Żenada to jest to co napisałeś tutaj http://talk.hyperreal.info/zakochanie-t18604-460.html

Wypierdalaj

Przepraszam za OT, ale nie mogłem, po prostu nie mogłem :-)
  • 915 / 4 / 0
Zostaw go, To Jeszcze Dziecko.
  • 361 / 12 / 0
..
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2015 przez 666, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
chsn pisze:
Swoją drogą jestem lewonożny i praworęczny, how awesome is that?
Akurat dośc dużo takich ludzi znam ( od grania w piłeczkę ) ;p

ja jestem odwrotnością - leworęczny i prawonożny :)
Uwaga! Użytkownik rV-KP nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Dziwne, ja też praworęczny i lewonożny. To się skądś musi brać, ciekawe.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.