Uwaga!
Dyskusje w działach Psychofarmakologia i Syntezy winny mieć charakter możliwie jak najbardziej ścisły i naukowy. W trosce o realizację tego celu posty wszystkich użytkowników muszą zostać zaakceptowane przez moderację.
Moderacja zastrzega sobie prawo do usuwania/nieakceptowania postów, które nie spełniają powyższych założeń, nawet jeżeli są zgodne z regulaminem!
siedzi taki mały chłopczyk i mówi: NIE LUBIAM CIE
Ciekawi mnie jeszcze jedna sprawa: ponoć jak się wytnie kawał takiego muska, to funkcje za które odpowiadały wycięte fragmenty, z czasem przejmują inne obszary. Czyli po wycięciu lewej półkuli ego odradza się w prawej? :-p
W hałsie było, że nie. Odcinek z sawantem.
666 pisze: Głupota i "nieprawda" jak większość twoich bełkotliwych postów. Ten podział jest już nieaktualny, ciężko to nawet nazwać podziałem umownym. Nie znasz się na niczym, a piszesz w każdym poście swoje "mądrości", żenada.
Wypierdalaj
Przepraszam za OT, ale nie mogłem, po prostu nie mogłem :-)
chsn pisze:Swoją drogą jestem lewonożny i praworęczny, how awesome is that?
ja jestem odwrotnością - leworęczny i prawonożny :)
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.