Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 225 / 1 / 0
Ja ostatnio byłem męczony chodzeniem do sadysty (kanałówka) i każdorazowo przyjmowałem wcześniej 150mg kodeiny fosforanu, do tego dostawałem zastrzyk lidokainy dla pewności :-D Powiem szczerze, nie chciałem aby kończył bo tak zajebiście mi się leżało na tym fotelu %-D

A raz koda mi dopiero wlazła jak już leżałem (do tego zapomniałem anty-H) i nagle czerwony jak burak zrobiłem się i mnie łeb zaswędział. Dentysta się tylko popatrzał i zapytał czy nie brałem czegoś na ból zęba %-D
Porycia mistyczne
  • 13 / / 0
Z tą kodeiną to całkiem ciekawy pomysł, ja od kąd sięgam pamięcią boje się dentysty, a jestem zmuszony chodzić, raz to tak się zestresowałem, że jak wchodziłem to się zataczałem i miałem migawki przed oczami %-D

Zupełnie jakbym się naćpał czegoś.
Uwaga! Użytkownik Pan Drag jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 58 / 0
Wymamłaj całą japę koksem, będziesz zajebiście odważny i nic nie poczujesz.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 13 / / 0
Kurwik Twoje rady są zawsze najlepsze.
Myśle, że od kody lepsze by było, 1 - 2 plateau na DXM %-D Kurwa ja przeważnie w tym stanie nic nie czuje.
Uwaga! Użytkownik Pan Drag jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 58 / 0
Ale można się strachowo wkręcić, na koksie nie ma mowy.

Dawaj te wiertło kurwa WAL WE MNIE WSZYSTKIM CO MASZ!!
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 13 / / 0
Tak racja, z tym masz w 100% racje, wiem co to znaczy błędne koło strachu nie do ogarnięcia na dexie :-/
Dlatego dexa nie tykam, co lepsze przeszła mi chęć na psychodeliki i nawet nie próbuje sobie łatwić.
  • 39 / / 0
Ja niedlugo ide dawno nie bylem ale zwykle i tak biore znieczulenie a wtedy mam to gdzies.
  • 34 / / 0
moje dentystki to dobre dupy. jest całkiem fajnie, nie trzeba nic ćpać nawet
  • 133 / 2 / 0
No ja się przełamuje pewnie z 2 lata i ciągle się przełamać nie mogę,żeby iść do dentysty i wyrwać 2 korzenie,które ostały mi się po trzonowcach...o dziwo reszta zębów jest zupełnie zdrowa,tylko te 2 jakieś takie jebnięte %-D. Tak się zastanawiam właśnie co by tu wziąć aby nie zesrać się ze strachu na tym fotelu....boję się panicznie tego gabinetu,tego wszędobylskiego smrodu i tej pierdolonej maszyny tortur....ale wracając do tematu....moim faworytem jest tutaj kodeina + jakieś benzo....chociaż tą kodeine bardziej jestem skłonny zamienić Tramalem...tak aby najgorsze chwile życia przeżyć w dość przyjemny sposób. Zastanawiałem się nad DXM...ale perspektywa siedzenia na 3cim plateau na fotelu z dziwnym grymasem twarzy i zezem jakoś mnie zniechęca %-D
FeRu Raprodukcja

Najblizsze projekty: Miejski Sort 2, EESS,Chora Psychika,SKOR Suma Styli (kolejna płyta),

https://www.facebook.com/FeRu.raprodukcja

https://soundcloud.com/feru89
  • 641 / 16 / 0
przed pójściem do dentysty trzeba wziąć kodę albo benzo i po sprawie. :finger:
ODPOWIEDZ
Newsy
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III

Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.

Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.