Po prostu osoba, która chce rzucić musi być tego pewna. Ja do końca nie byłem bo mówiac wprost niewobrażałem sobie życia bez "fajek". Skonczyło sie to tak, ze nie paliłem przez 3 miesiace i świadomie po tym okresie zapaliłem papierosa i mam sie z tym teraz też dobrze, aczkolwiek wkurwia**ce jest to, jak w portfelu ostatnie 20zł a na fajki trzeba dać 14 :O.
zachcesz. nie będzie !
A tak serio, to odkąd palę nałogowo, nigdy nie wytrzymałem bez fajki dłużej, niż chyba 16 godzin (a to i tak z braku możliwości zapalenia, bo samolotem). Po jakim czasie takie sensacje dopadają?
e-pet to porazka tyle z tego fajengo ze duzo dymu nic wiecej. Palilem tez bezdymne sticks to w ogole porazka totalna. Zeby sie tym zaciagnac to trzeba sie namachac po czym dymek taki malutki jak buch z dogaszajacego sie kiepa.
jak ktos jest uzalezniony typowo ze ma psychosomatyczne akcje to e-pet dla niego bedzie ratunkiem lecz lepiej sie przemeczyc po czym juz nie wracac do papierosow bo szkoda nerwow na akcje typu napady lekow czy bole zoladka.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.