4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 600 / 68 / 0
Cirrusa mozna potraktowac ipa , spirytusem nie testowalem ale mozliwe ze tez sie da.
a reszta staje sie bardzo nie oplacalna.
  • 1199 / 8 / 0
p4g4y0zzz(X) pisze:
Wcale nie gorszy, tylko imo lepszy, i jak sie ma dobry filtr to wszystko idzie normalnie ;)
Dobry filtr czyli jaki ? sorry za offtop
  • 86 / 1 / 0
Sudafed mi sie przez pompe jakos o wiele ciezej filtruje, anizeli Acatar. Dlatego filtruje go tak, jak Antka, z tym ze 3 razy. Nigdzie nie idzie teraz Acataru dostac, oblecialem 6 aptek i w zadnej nie ma Acataru, za to wylapalem apteke, w ktorej jest Sudafed po 9,50, wiec od razu kupilem 6 opakowan:D
  • 142 / 1 / 0
Dzis w aptece usłyszałam od pindy że nie ma Acataru Acti-tabs i nie będzie! A sudafed `14,98!!!!

edit: Fak! co za pizda że koło mnie są tylko drogie apteki. Na huk mi teraz karta stałego klienta
  • 260 / 4 / 0
Ano znowu nie ma acataru, z jednej strony to dobrze bo jakbym dzisiaj zakupił to na jednej pace na bank by się nie skończyło a sudafed u mnie też 15zł chyba ich pojebało z tymi podwyżkami ;] Swoją drogą ciekawa jest ta sprawa z tym acatarem, przecież w telewizji to reklamują ciągle, i w ogóle jest sezon grypowy to powinien być nadmiar tego gówna.
Uwaga! Użytkownik mnnm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 886 / 9 / 0
Kurwa będzie po co ten temat w ogóle ;/ Jak chcecie sobie popisać o pierdołach to może bloga wspólnego załóżcie. Za dużo tutaj zbędnych tematów ;/
  • 260 / 4 / 0
tinos pisze:
Kurwa będzie po co ten temat w ogóle ;/ Jak chcecie sobie popisać o pierdołach to może bloga wspólnego załóżcie. Za dużo tutaj zbędnych tematów ;/
Nie wiem o chuj się spinasz, jedyne czego bym się przyczepił to nazwy tego tematu bo koniec to nie jest, ale faktem jest że w pewnych miejscach są braki i nie jest to wyssane z palca także chwilowe "zaniepokojenie" jest jak najbardziej usprawiedliwione ;]
Uwaga! Użytkownik mnnm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / 5 / 0
Może podaż nie nadąża za popytem? zimno kurwa na dworze i na wrotkach pod pomnikiem nie posmigasz i chuj, nie ma co robić. Dopalacze pozamykali, hurtownie nie wyrabiają, a wiadomo ze towar deficytowy ma tendencje do rosniecia w cenie wiec i na sudefedzie kręcą lody apteki. No i generalnie wszyscy maja wkurwa to i na forum sie wysuwają od szmat najgorszych. Ciśnienie jest ciśnienie! Ojca oszukasz, matkę oszukasz, życia nie oszukasz! %-D Czy, aby nazwa kot to nie od wycia na cisnieniu jak podczas marcowania?
  • 77 / 1 / 0
Mnie jakiś czas temu farmaceutka mówiła, że pseudoefka będzie na recke. Trudno mi w to uwierzyć.
  • 600 / 68 / 0
Na recke ? Koszmar i wybawienie jednoczesnie. Kazda czesc ciala mowi zeby przestac ale jednak ciagnie okropnie do kotka. Dla mnie lepiej by bylo jak na recke , wiecej kombinowania wiec i tak czesto nie bedzie glaskania.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.