4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 600 / 68 / 0
Cirrusa mozna potraktowac ipa , spirytusem nie testowalem ale mozliwe ze tez sie da.
a reszta staje sie bardzo nie oplacalna.
  • 1198 / 10 / 0
p4g4y0zzz(X) pisze:
Wcale nie gorszy, tylko imo lepszy, i jak sie ma dobry filtr to wszystko idzie normalnie ;)
Dobry filtr czyli jaki ? sorry za offtop
  • 86 / 1 / 0
Sudafed mi sie przez pompe jakos o wiele ciezej filtruje, anizeli Acatar. Dlatego filtruje go tak, jak Antka, z tym ze 3 razy. Nigdzie nie idzie teraz Acataru dostac, oblecialem 6 aptek i w zadnej nie ma Acataru, za to wylapalem apteke, w ktorej jest Sudafed po 9,50, wiec od razu kupilem 6 opakowan:D
  • 142 / 1 / 0
Dzis w aptece usłyszałam od pindy że nie ma Acataru Acti-tabs i nie będzie! A sudafed `14,98!!!!

edit: Fak! co za pizda że koło mnie są tylko drogie apteki. Na huk mi teraz karta stałego klienta
  • 260 / 4 / 0
Ano znowu nie ma acataru, z jednej strony to dobrze bo jakbym dzisiaj zakupił to na jednej pace na bank by się nie skończyło a sudafed u mnie też 15zł chyba ich pojebało z tymi podwyżkami ;] Swoją drogą ciekawa jest ta sprawa z tym acatarem, przecież w telewizji to reklamują ciągle, i w ogóle jest sezon grypowy to powinien być nadmiar tego gówna.
Uwaga! Użytkownik mnnm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 886 / 9 / 0
Kurwa będzie po co ten temat w ogóle ;/ Jak chcecie sobie popisać o pierdołach to może bloga wspólnego załóżcie. Za dużo tutaj zbędnych tematów ;/
  • 260 / 4 / 0
tinos pisze:
Kurwa będzie po co ten temat w ogóle ;/ Jak chcecie sobie popisać o pierdołach to może bloga wspólnego załóżcie. Za dużo tutaj zbędnych tematów ;/
Nie wiem o chuj się spinasz, jedyne czego bym się przyczepił to nazwy tego tematu bo koniec to nie jest, ale faktem jest że w pewnych miejscach są braki i nie jest to wyssane z palca także chwilowe "zaniepokojenie" jest jak najbardziej usprawiedliwione ;]
Uwaga! Użytkownik mnnm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / 5 / 0
Może podaż nie nadąża za popytem? zimno kurwa na dworze i na wrotkach pod pomnikiem nie posmigasz i chuj, nie ma co robić. Dopalacze pozamykali, hurtownie nie wyrabiają, a wiadomo ze towar deficytowy ma tendencje do rosniecia w cenie wiec i na sudefedzie kręcą lody apteki. No i generalnie wszyscy maja wkurwa to i na forum sie wysuwają od szmat najgorszych. Ciśnienie jest ciśnienie! Ojca oszukasz, matkę oszukasz, życia nie oszukasz! %-D Czy, aby nazwa kot to nie od wycia na cisnieniu jak podczas marcowania?
  • 77 / 1 / 0
Mnie jakiś czas temu farmaceutka mówiła, że pseudoefka będzie na recke. Trudno mi w to uwierzyć.
  • 600 / 68 / 0
Na recke ? Koszmar i wybawienie jednoczesnie. Kazda czesc ciala mowi zeby przestac ale jednak ciagnie okropnie do kotka. Dla mnie lepiej by bylo jak na recke , wiecej kombinowania wiec i tak czesto nie bedzie glaskania.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.