Dyskusja na temat rodziny roślin (Solanaceae) z rzędu psiankowców.
ODPOWIEDZ
  • 2244 / 23 / 0
Mieszanki bywają wybuchowe, zwłaszcza przy tak chaotycznym podejściu.
  • 61 / / 0
borrasca pisze:
Mieszanki bywają wybuchowe, zwłaszcza przy tak chaotycznym podejściu.
Spokojnie aż tak mocno chaotycznego podejścia to ja nie mam.Doświadczenie w paleniu mam bardzo duże a bielunia będę mieszał z MJ i damianą już tak robiłem i było dobrze.Na dodatek zawsze jak brałem bielunia starałem się odtruć to moja trzecia i ostatnia próba przynajmniej do następnych wakacji.Nie mam zamiaru przesadzać z ilością tak jak zrobiłem to za pierwszym razem %-D .
Uwaga! Użytkownik leming nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2244 / 23 / 0
Doświadczenie w paleniu w ogóle czy doświadczenie w paleniu bielunia? To pierwsze ma się nijak do drugiego.
  • 61 / / 0
Doświadczenie w paleni w ogóle a bielunia paliłem raz i używałem jednego liścia na 0,5g mj plus etnobotaniczne dodatki efekty opór.Teraz zrobię to samo plus 1 bądź 2 kwiaty.
Uwaga! Użytkownik leming nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2244 / 23 / 0
Cokolwiek to znaczy. W każdym razie, nie używaj do tego nalewki.
  • 61 / / 0
borrasca pisze:
Cokolwiek to znaczy. W każdym razie, nie używaj do tego nalewki.
Nalewkę używasz dzień wcześniej i nie ma problemu ze wzrokiem czy z pamięcią a z tą mandragorą to wtopiłem muszę przyznać aż mi wstyd :nuts: ale nigdy więcej.Wracając do tematu to wczoraj widziałem jakąś dziwną odmianę bielunia.Liście były większe i miały kolor fioletowo czerwony.Ktoś używał takiej odmiany bo ja dzisiaj idę ją zerwać jedyny problem że rośnie na czyimś podwórko ale jak podetnę parę kwiatków i liści to chyba się nie obrażą.
  • 2244 / 23 / 0
Nie ma problemu ze wzrokiem? Jeśli to był fastuosa to może i tak.
Zrób zdjęcie najlepiej. Upewnij się co zrywasz, zanim to zerwiesz.
  • 61 / / 0
borrasca pisze:
Nie ma problemu ze wzrokiem? Jeśli to był fastuosa to może i tak.
Zrób zdjęcie najlepiej. Upewnij się co zrywasz, zanim to zerwiesz.
Dobra postaram się cyknąć fotkę zamieszczę tu jak się uda bo to naprawdę przypałowe miejsce.
  • 2244 / 23 / 0
Załóż Ghillie Suit.
No i przede wszystkim, postaraj się zrobić zdjęcie całej rośliny, było by miło.
  • 73 / / 0
Zdjęcie

Wie ktoś może co to za bieluń?
Dziwne, że jeszcze 2-3 dni temu miał dużo białych kwiatów, a dzisiaj już nie ma.
Ktoś podpierdolił, czy przekwitły?
Jam jest suerte. Szczęście. Can you help me occupy my brain? %-D odpowiedzią na wszystkie pytania
ODPOWIEDZ
Newsy
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.