Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1241 / 8 / 0
jak masz duza tolerke to Ciezko Ci bedzie upalic sie opium ... a jak nie masz wprawy to wogole ... probowalem vaporyzowac w moim vapie do ziolka ale niestety najwyzsza temperatura jaka osiagnac moge to 235C wiec chyba ciut za malo wprawdzie cos tam podymilo troszke ale .... tolerka mysle .... kumpel skrecil odrobine z tytoniem i zielkiem i go od razu poskladalo
  • 317 / 11 / 0
Tolerka praktycznie zerowa.Wiec nie moge tego zrozumiec,a palic umiem.
  • 2538 / 215 / 0
Ja dzisiaj trochę dymku wciągnołem z opium spalanego lupa i ładnie dymi , jutro spale tyle ile potrzeba na fazę;d
  • 211 / 4 / 0
chlorekturbokofeiny - I jak tam metoda pod lupą? Idzie coś wymęczyć? Mam soczewkę dosyć poteżną stąd też moja ciekawość, a inne metody są dla mnie dość niepojęte, gdyż przypadkiem tylko przyczaiłem maczki nieopodal i ciężko mi coś zdziałać.
Uwaga! Użytkownik 7cGUx7b6R8dn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2538 / 215 / 0
Ha ha zobacz datę kiedy to pisałem :) Były to eksperymenty przy 0 poziomie doświadczenia, więcej razy nie próbowałem tego, metoda o kant dupy musiałbyś z tą lupą do usranej śmierci ślęczeć :) opium tylko p.o lub p.r.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 20:49:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750279692'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.