Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1241 / 9 / 0
jak masz duza tolerke to Ciezko Ci bedzie upalic sie opium ... a jak nie masz wprawy to wogole ... probowalem vaporyzowac w moim vapie do ziolka ale niestety najwyzsza temperatura jaka osiagnac moge to 235C wiec chyba ciut za malo wprawdzie cos tam podymilo troszke ale .... tolerka mysle .... kumpel skrecil odrobine z tytoniem i zielkiem i go od razu poskladalo
  • 317 / 15 / 0
Tolerka praktycznie zerowa.Wiec nie moge tego zrozumiec,a palic umiem.
  • 2538 / 215 / 0
Ja dzisiaj trochę dymku wciągnołem z opium spalanego lupa i ładnie dymi , jutro spale tyle ile potrzeba na fazę;d
  • 211 / 4 / 0
chlorekturbokofeiny - I jak tam metoda pod lupą? Idzie coś wymęczyć? Mam soczewkę dosyć poteżną stąd też moja ciekawość, a inne metody są dla mnie dość niepojęte, gdyż przypadkiem tylko przyczaiłem maczki nieopodal i ciężko mi coś zdziałać.
Uwaga! Użytkownik 7cGUx7b6R8dn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2538 / 215 / 0
Ha ha zobacz datę kiedy to pisałem :) Były to eksperymenty przy 0 poziomie doświadczenia, więcej razy nie próbowałem tego, metoda o kant dupy musiałbyś z tą lupą do usranej śmierci ślęczeć :) opium tylko p.o lub p.r.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.