Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 62 / / 0
Ja po deksie mam niechec do jedzenia tylko podczas tripu, jak juz te kilka godzinek mija to wchodzi mi gastro straszne i zjadlbym co sie rusza.

Jedzenie i palenie pomagalo mi tez przezyc niektore ciezkie zjazdy z wysokich dawek.
  • 1217 / 21 / 0
Jak mam mocny zjazd po wysokiej dawce to najlepiej mi wchodzi zupa mleczna z płatkami czekoladowymi. Uważam, że to najlepszy posiłek jaki można zjeść po deksie, zapełnia żołądek na kilka godzin, jest syta, i nie powoduje u mnie obrzydzenia. Nie polecam jeść kanapek, bo suchość w ustach skutecznie niszczy przyjemność z jedzenia.
  • 408 / 3 / 0
Narobiliście mi gastro! Ja jakiegoś odcukrzenia po DXM nie zauważyłem, a na codzień mógłbym wpierdalać słodycze jak świnia z koryta. Za to pamiętam jak po największej dawce piłem wodę litrami - DXM odwadnia? "Oszukuje" mózg? Możliwe, w końcu to również stymulant. Jak tak, to pijcie dużo wody przed i po tripie ;p
  • 776 / 2 / 0
Ester pisze:
Narobiliście mi gastro!
%-D
  • 297 / / 0
a wlasnie co do gastro i mj, umiecie się powstrzymać przed oje baniem lodówy ? %-D
  • 776 / 2 / 0
Retoryczne pytania zadajesz %-D
A najlepiej przypalić mj przed wigilią :heart:
  • 734 / 3 / 0
szkoda, ze na to nie wpadlam. generalnie jak sobie postanowie, ze dajmy na to ODCHUDZAM SIE i nie bede sie obzerac, to umiem sie pohamowac nawet, jak mocno cisnie. ale to musze sie przylozyc
/po dexie ostatnio jedyne co mi weszlo to kakao
  • 297 / / 0
Ja sie wlasnie odchudzam , mj tylko palę wieczorem jak już coś, bo wtedy jak chce mi się jeść to idę spać %-D n oalbo pije sobie cole zero ;-) jak zjem chociaż trochę to potem waga do góry leci, bo mj sprawia, że mocno spada cukier i się jeść chce mocno , tak jakbyś nie jadł przez dłuuugi czas, a jak się je po długich przerwach to wtedy się odkłada. Przynajmniej tak u mnie jest.
  • 408 / 3 / 0
Jak chciałem przytyć, to przez tydzień codziennie jadłem dużą kolację, a potem jarałem, dobry sposób :D akaz, Ty masz gastro bez bakania :D
  • 392 / 4 / 0
Z tym jedzeniem to jak wyżej tylko zauważyłem, że niby nie jadłem dużo po Aco ale nic nie ubyło mi kg. Nie schudłem jakoś masakrycznie waga mi się utrzymywała na normalnym poziomie. Dopiero gdy przestałem to waga mi strasznie podskoczyła o jakieś 15 kg. Dopiero ostra dieta i waga spadła.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.