Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Odkopie trochę temat bo z miksowaniem mam już trochę wspólnego.

Zależy jakie party w sumie. Czy to party solo jednoosobowa impreza czy normalna domówa/plener/balety.
Różne rzeczy już mieszałem, nie będę opisywać jaki mix waliłem solo a jaki wśród ludzi. Kolorki myślę, że zgodne z tabelą mixowania którą większość tutaj zna.

etanol+MDMA+kokaina,
etanol+weed,
etanol+benzodiazepiny,
pregabalina+benzodiazepiny,
baklofen+midazolam,
etanol+opioidy,
etanol+LSD,
etanol+katynony,
etanol+MDMA,
MDMA+benzodiazepiny,
LSD+MDMA+gaz rozweselający,
LSD+benzodiazepiny (według mnie to może rewelacyjnie siadać na jakimś festiwalu lub baletach ze względu na brak bad tripa i dobre widoczki),
benzodiazepiny+opioidy,
dekstrometorfan+MDMA,
Phenibut+etanol,
kofeina+alprazolam,
kokaina+alprazolam,
LSD+opioidy,
metamfetamina+benzodiazepiny,
metamfetamina+benzodiazepiny+alkohol,
etanol+poppersy
See, I'm a pill popper, so I'ma keep poppin' them %-D
Gimme twenty Xanax and I'ma start droppin' them :tabletki:
https://www.instagram.com/narkomemiarz/
stworzyłem kiedyś taki profil z memami o wiadomej tematyce.

To moje trzecie konto tutaj.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.