ODPOWIEDZ
  • 585 / 52 / 0
chsn pisze:
5-methyl-mda zapowiada się mega kozacko, tylko jeszcze trochę mało raportów z "badań", żeby jednoznacznie coś wywnioskować.
Ja bym się pohamował z opiniami o mega kozackim potencjale, dopóki jak sam to stwierdziłeś nie istnieją żadne konkretne TRy na temat tej substancji, a przedwczesny zapał coraz bardziej jest studzony przez opinie o jednak nie za ciekawym potencjale, raczej nie będzie to nic euforycznego i speedującego. Prawdopodobnie bliżej będzie tej substancji do stricto psychodelicznych efektów ala 2cx czy czegoś na wzór analogu meskaliny z dodatkiem MDAI. Ja bym się nie podniecał za mocno.
  • 3129 / 26 / 0
http://www.bluelight.ru/vb/showthread.php?t=533250

Mnie to wygląda całkiem wiarygodnie, a do tego interesująco :)
High, how are you?
  • 585 / 52 / 0
W wątku ogólnym większość ludzi podaje w wątpliwość wiarygodności tego TR. Biorąc pod uwagę jaki tam zrobił się "cicho-szemrany" marketing co poniektórych sprzedawców to trzeba do czasu normalnej dostępności takie wyskoki brak z dystansem, zobacz co się działo z 5-IAI, a czym się finalnie okazało ;-)
  • 1474 / 15 / 0
A MDAT?

Podobno jest to lepsze od MDAI które było w tym wątku wspominane...
cuba23tt pisze:
5-methyl-mda , albo MDAI ;-)
  • 36 / 1 / 0
MDAI jest lipne , 5-meth-MDA drogie a o MDAT nie słyszałem
  • 262 / / 0
5-methyl-MDA wcale nie jest takie drogie... Tym bardziej, że 25mg to już podobno dosyć konkretne dawka.
Próbował już ktoś może tego na naszym forum?
Napisałem maila z prośbą o próbke, więc jeśli dobrze pójdzie to ocenie czy jest to choć troche zbliżone do MDA... I czy w ogóle do czegokolwiek sie ten związek nadaje
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 166 / / 0
  • 262 / / 0
Niet
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 504 / 2 / 0
LosMDMA pisze:
Tak naprawde moim zdaniem nie ma godnych substytutów substancji takich jak MDA, MDMA, MDEA. Mogą one podobnie dzialać ale nigdy nie lepiej. Bk-MDMA czyli metylon jest cienki. Niby po nim jest dużo euforii i empatii, którą kocham ale co z tego skoro dziala 2 godzinki i to nie to samo co MDxx.
błąd! :finger: zajżyj do wątku Miksy, empatogenny gral wszech czasów. Może i nie ma godnych substytutów substancji takich jak MDA, MDMA, MDEA, ale są w kurwe godniejsze miksy substancji które przebijają MDxx ;-)
peace!
  • 469 / 9 / 0
Antraxkelso, czyżbyś jadł 5-metylo-MDA? Podzielisz się z nami doświadczeniami? ;-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.