Nananana pisze:W moim przypadku szczękościsk jest dosyć mocny. Więc na następny dzień zęby bolą strasznie. Chociaż w porównaniu do DOC'a od którego ukruszył mi się ząb, nie jest źle.
- Zaburzenia czucia, nadwrażliwość na zimno i gorąco
- Bruksizm; co z nim związane ścieranie szkliwa i erozję
- Kruszenie zębów, pękanie w pół , odpadanie kawałkami (pozornie zdrowych zębów)
- Nerwobóle całych łuków zębowych .
- Obgryzione wewnętrzne ścianki policzków i usta.
Po 9 miesiacach jedzenia mefedronu , wiadomo czasami były kilkodniowe przerwy, ale po zaprzestaniu i perspektywie 3 lat , 4 zeby skruszone , do wyrwania, 4 kanałówki z powodu nadkruszeń i przyzębicy.
Higiena standard : 2x dziennie + płyn
Na dentyste wydałem okropnie dużo, jestem w trakcie wstawiania implantu górnej 6 - 2000 z kieszeni, a czekają mnie jeszcze 3-4 takie przygody.
A tak ogólnie to : mefedron samo zdrowie ;)
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods
. Primum non nocere
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.