Nananana pisze:W moim przypadku szczękościsk jest dosyć mocny. Więc na następny dzień zęby bolą strasznie. Chociaż w porównaniu do DOC'a od którego ukruszył mi się ząb, nie jest źle.
- Zaburzenia czucia, nadwrażliwość na zimno i gorąco
- Bruksizm; co z nim związane ścieranie szkliwa i erozję
- Kruszenie zębów, pękanie w pół , odpadanie kawałkami (pozornie zdrowych zębów)
- Nerwobóle całych łuków zębowych .
- Obgryzione wewnętrzne ścianki policzków i usta.
Po 9 miesiacach jedzenia mefedronu , wiadomo czasami były kilkodniowe przerwy, ale po zaprzestaniu i perspektywie 3 lat , 4 zeby skruszone , do wyrwania, 4 kanałówki z powodu nadkruszeń i przyzębicy.
Higiena standard : 2x dziennie + płyn
Na dentyste wydałem okropnie dużo, jestem w trakcie wstawiania implantu górnej 6 - 2000 z kieszeni, a czekają mnie jeszcze 3-4 takie przygody.
A tak ogólnie to : mefedron samo zdrowie ;)
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods
. Primum non nocere
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.