Nananana pisze:W moim przypadku szczękościsk jest dosyć mocny. Więc na następny dzień zęby bolą strasznie. Chociaż w porównaniu do DOC'a od którego ukruszył mi się ząb, nie jest źle.
- Zaburzenia czucia, nadwrażliwość na zimno i gorąco
- Bruksizm; co z nim związane ścieranie szkliwa i erozję
- Kruszenie zębów, pękanie w pół , odpadanie kawałkami (pozornie zdrowych zębów)
- Nerwobóle całych łuków zębowych .
- Obgryzione wewnętrzne ścianki policzków i usta.
Po 9 miesiacach jedzenia mefedronu , wiadomo czasami były kilkodniowe przerwy, ale po zaprzestaniu i perspektywie 3 lat , 4 zeby skruszone , do wyrwania, 4 kanałówki z powodu nadkruszeń i przyzębicy.
Higiena standard : 2x dziennie + płyn
Na dentyste wydałem okropnie dużo, jestem w trakcie wstawiania implantu górnej 6 - 2000 z kieszeni, a czekają mnie jeszcze 3-4 takie przygody.
A tak ogólnie to : mefedron samo zdrowie ;)
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods
. Primum non nocere
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.