Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 438 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Procentee pisze:
Już za późno. Zarejestrował się na hajpie.
%-D Pocieszenie.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 1053 / 77 / 0
404notfound pisze:
Po około 1h po paleniu zacząłem oglądać rodzaje silników w wikipedii.
Tez ogladasz silniki po paleniu?!
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
MissTake pisze:
Normalnie jak listy do jakiejś Pani Domu:))
rrd Ty jaraz zioło czy ono Ciebie? Bo mam wrażenie że to drugie. Wystarczy przejąć kontrolę. Chyba, że jesteś tak upalony, że nawet uśmiechnąć Ci się nie chce - ale czy to taki straszny stan?
W ogóle kto powiedział, że po zielu trzeba mieć jakiś super humor śmiechawę czy uj wie co?
Zamiast zamulać zacznij poznawać nowe cechy tego stanu;) Mnie w tym nawet psychodeliki pomogły, zaczęłam odkrywać bardziej psychodeliczną naturę Mary:D
Wystaczy jeden buch...
Dobrze mowi :D
  • 45 / / 0
Ja po zielonym nigdy nie łapię zamuły zawsze śmiać mi się chce skurwysyńsko ale też nie lubię jak nie ma dobrej rozkminy. Lubię np słuchać muzy na zbaku (muzyka relaksacyjna to jest to :D ) no mega rozkminy we łbie, muzyka jakby z innego świata. POLECAM. Lubię się zjarać sam bo w towarzystwie rozkminianie samemu = e ziomek nie zamulaj pały ;d Co nie oznacza że pale non stop sam bo z ziomkami też trzeba zapalić.
Uwaga! Użytkownik Cichybob nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Yuzek »
Ja lubię bakany jeździć ciągnikiem!
Nie, nie, nie chcę tutaj żadnych gwiazd!
Ja chcę purpurowy rower!
  • 284 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vtka »
Też miałem tak samo jak zaczynałem palić. A co więcej - myślałem o tym w ten sposób jak Ty, tzn. że nie nadaję się do tego, itp itd :-) ale powiem Ci, że z biegiem czasu Ci to przejdzie, to po prostu organizm musi się oswoić z nową trucizną, hehe. No i tak jak koledzy wyżej radzili - doborowe towarzystwo i umiejętne dawkowanie Ci w tym pomogą. Miłego palenia ;-)
Uwaga! Użytkownik vtka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.