świetliste macki kosmicznej jaźni pisze: Shulgin testowal od malych dawek, bo nie wiedzial jeszcze, z czym ma do czynienia ;)
Mam 20 mg 5-meo-mipta i planuję to podzielić na dwie osoby. Jak wyczytałem tu i ówdzie dawka 10 mg na łepetynę (zadbamy o to aby tolerka na tryptaminy była zerowa) może być trochę skromna więc zastanawiamy się jak podbić działanie, ale żeby zbytnio nie przytłumić dania głównego. Oto jakie warianty chodzą mi po głowie
imao - ale niestety jedyne jakim bym dysponował to 25% sok porzeczkowy, więc wypijemy sobie po literku, ale może to nie być wystarczająco intensywna pomoc.
dxm - jeżeli on, to ile na użytkownika (masa usera ok 60-65 kg, doświadczenie w dxm spore, tolerka raczej minimalna)
4-ho-met - jeżeli tak, to ile, żeby nie zabić dania głównego ?
może coś innego ?
Po dzisiejszym robię przerwę
[Randki w ciemno w telewizji]
Oparte na podstawie prawnej: Psilocybe Cubensis Tripensis
Ja po 10 mg 5-MEO-MIPT mialem 1 h peaku 2 h stymulacji co bardzo mnie zirytowalo.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.