świetliste macki kosmicznej jaźni pisze: Shulgin testowal od malych dawek, bo nie wiedzial jeszcze, z czym ma do czynienia ;)
Mam 20 mg 5-meo-mipta i planuję to podzielić na dwie osoby. Jak wyczytałem tu i ówdzie dawka 10 mg na łepetynę (zadbamy o to aby tolerka na tryptaminy była zerowa) może być trochę skromna więc zastanawiamy się jak podbić działanie, ale żeby zbytnio nie przytłumić dania głównego. Oto jakie warianty chodzą mi po głowie
imao - ale niestety jedyne jakim bym dysponował to 25% sok porzeczkowy, więc wypijemy sobie po literku, ale może to nie być wystarczająco intensywna pomoc.
dxm - jeżeli on, to ile na użytkownika (masa usera ok 60-65 kg, doświadczenie w dxm spore, tolerka raczej minimalna)
4-ho-met - jeżeli tak, to ile, żeby nie zabić dania głównego ?
może coś innego ?
Po dzisiejszym robię przerwę
[Randki w ciemno w telewizji]
Oparte na podstawie prawnej: Psilocybe Cubensis Tripensis
Ja po 10 mg 5-MEO-MIPT mialem 1 h peaku 2 h stymulacji co bardzo mnie zirytowalo.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.