Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 145 / 1 / 0
Na pobudzenie ja bym polecał Żeń-Szeń. W aptece pod nazwą Ginseng 24 kapsułki za 24 zeta. Zaczyna działać po 5 dniach.

W moim przypadku nie czuje zmęczenia fizycznego ani psychicznego, mam dużo energii, jestem bardziej wygadany.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: RM »
dobra a kofeine ktora lepiej np. kupic jesli jest jakas roznica miedzy tymi dwoma
http://allegro.pl/item842942896_kofeina ... sulek.html
http://allegro.pl/item857381953_prolab_ ... ebody.html
  • 165 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Norman »
kawy nie polecam, chyba, ze masz zajebisty ekspres i jestes w tym temacie mistrzem ; )
do yerby ustosunkowac sie nie moge.
za to- ja probowalem z piracetamem + milorzabem japonskim, jesli sie nei myule [np. ginkofar]. ale zdecydowanie brakowalo mi tu tego 3 skladnika...
  • 76 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twain »
5mg mdpv i wszystko inne się chowa .
Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Yerbę znów proponuję, gdyż nie tylko znakomicie pobudza ale też przyjemnie podnosi nastrój, nie uzależnia, nie jest szkodliwa (wręcz przeciwnie, zawiera sporo witamin i mikroelementów). Stymulanty chemiczne na dłuższą metę są jednak szkodliwe i robią kuku, yerba to dużo GABA i robią ciałko cacy. Cacy yerba, cacy.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 76 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twain »
Kurwik a ta twoja yerba obudzi Cię w 5 min? To nie pierdol jak co dzień jesteś zaspany i zamulony to do lekarza zapierdalaj a nie gdzieś wyczytałeś ,że pomaga to trzeba brać %-D Wiesz są inne suplementy diety które zrobią to samo i też mają witaminki.I tu chyba o to chodzi co cię w 5 min na nogi postawi a nie na dłuższą metę.Nie ćpać tyle przestrzegać snu i wypoczynku ,żywienie odpowiednie etc.i nie chodzisz jak zombie ale patrze po postach ,że Ciebie nie przegadasz :moody:
Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Nie umiesz czytać. Poważnie.

Po pierwsze: Autor tematu zaznaczył, że chodzi o coś co może brać codziennie do pracy.

Po drugie: skąd wyczytałeś, że to dla mnie?

Po trzecie: Skąd wziąłeś pomysł, że źle się odżywiam, nie uprawiam sportu i chodzę jak zombie?

Po czwarte: Jakbyś czytał "po postach" to byś wiedział, że się dobrze odżywiam i zapierdalam na rowerze.

I tak, yerba obudzi mnie w 5 minut. I nie ma najmniejszego problemu z piciem jej cały dzień.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2179 / 31 / 0
Yerba mnie interesuje bo generalnie NIC mnie nie pobudza do chuja pana wacława. Ani kawa, ani napoje energutyzujące. Yerba musi być jakaś original czy taka z Leclerca nie pita w tykwie też daje rade?
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2010 przez czajnikof, łącznie zmieniany 1 raz.
Hidden mefedron User
  • 543 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fajka »
Piszę w stymulantach, szok.

Jeśli to nie będzie yerba w za przeproszeniem saszetkach to może być. Ale nie licz na jakieś mega fajerwerki.
1-2-fuck off, drop out, never trust a fucking hippie
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' out the music de punk.
If I could do it so could anyone.
  • 26 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Sadako »
Mi pomaga yerba, ginsengin 600 (ktoś już z wspominał w tym wątku) pije to już pare miesięcy i memotropil 2400 mg rano. Po energy drinkach czuje się jeszcze gorzej, jak już przestanie działać to taki dziwny zamuł się pojawia, zresztą mają okropny smak.
Maybe I'm the one who is the schizophrenic psycho
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.