W moim przypadku nie czuje zmęczenia fizycznego ani psychicznego, mam dużo energii, jestem bardziej wygadany.
http://allegro.pl/item842942896_kofeina ... sulek.html
http://allegro.pl/item857381953_prolab_ ... ebody.html
do yerby ustosunkowac sie nie moge.
za to- ja probowalem z piracetamem + milorzabem japonskim, jesli sie nei myule [np. ginkofar]. ale zdecydowanie brakowalo mi tu tego 3 skladnika...
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Po pierwsze: Autor tematu zaznaczył, że chodzi o coś co może brać codziennie do pracy.
Po drugie: skąd wyczytałeś, że to dla mnie?
Po trzecie: Skąd wziąłeś pomysł, że źle się odżywiam, nie uprawiam sportu i chodzę jak zombie?
Po czwarte: Jakbyś czytał "po postach" to byś wiedział, że się dobrze odżywiam i zapierdalam na rowerze.
I tak, yerba obudzi mnie w 5 minut. I nie ma najmniejszego problemu z piciem jej cały dzień.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Jeśli to nie będzie yerba w za przeproszeniem saszetkach to może być. Ale nie licz na jakieś mega fajerwerki.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' out the music de punk.
If I could do it so could anyone.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.