W moim przypadku nie czuje zmęczenia fizycznego ani psychicznego, mam dużo energii, jestem bardziej wygadany.
http://allegro.pl/item842942896_kofeina ... sulek.html
http://allegro.pl/item857381953_prolab_ ... ebody.html
do yerby ustosunkowac sie nie moge.
za to- ja probowalem z piracetamem + milorzabem japonskim, jesli sie nei myule [np. ginkofar]. ale zdecydowanie brakowalo mi tu tego 3 skladnika...
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Po pierwsze: Autor tematu zaznaczył, że chodzi o coś co może brać codziennie do pracy.
Po drugie: skąd wyczytałeś, że to dla mnie?
Po trzecie: Skąd wziąłeś pomysł, że źle się odżywiam, nie uprawiam sportu i chodzę jak zombie?
Po czwarte: Jakbyś czytał "po postach" to byś wiedział, że się dobrze odżywiam i zapierdalam na rowerze.
I tak, yerba obudzi mnie w 5 minut. I nie ma najmniejszego problemu z piciem jej cały dzień.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Jeśli to nie będzie yerba w za przeproszeniem saszetkach to może być. Ale nie licz na jakieś mega fajerwerki.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' out the music de punk.
If I could do it so could anyone.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.