Wtedy jak piłem 8 co dzień to nie jadłem benzo do tych piw, po porstu piłem. Robiłem wtedy fizycznie więc może to miało jakiś wpływ.
Z kolei jeśli chodzi o wódkę (a raczej spiryt), to wypierdoliłem gdzieś ok 1,5 litra w przeciągu 14 godzin. Kompletny worek. Kumple nieśli mnie dobre 2-3 km do domu. Mogłem się wtedy udusić własnym, złotym wyziewem, jednak dobrze, że ktoś przytomny przewrócił mnie na bok. Dodam, że przez cały czas picia, zjadłem tylko talerz zupy pomidorowej.
Jak lubię piwo to 0BECNIE moja standardowa dawka to jedno, dwa- raz na miesiąc ( w lecie raz na tydzień). Po trzecim czuję się źle na drugi dzień.
Mój rekord (chociaż nie uznaję rekordów w tej dziedzinie) to chyba 5 piw. To był jednorazowy wybryk, bo częściej szły trzy-cztery piwa.
No ale wątek nie o tym, w każdym razie tam, przez cały weekend (od piątku popołudnia do niedzieli wieczór) wypiłem równe 50 małych mocnych. No i to jest mój rekord, bo o tym temat...
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
MihauAniou pisze:O,ja się mogę pochwalić zerwanym filmem przez kilka tygodni tak 3-5/7 dni tygodnia oraz trzydniowym maratonem z którego nic nie pamiętam.;p
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.