Wtedy jak piłem 8 co dzień to nie jadłem benzo do tych piw, po porstu piłem. Robiłem wtedy fizycznie więc może to miało jakiś wpływ.
Z kolei jeśli chodzi o wódkę (a raczej spiryt), to wypierdoliłem gdzieś ok 1,5 litra w przeciągu 14 godzin. Kompletny worek. Kumple nieśli mnie dobre 2-3 km do domu. Mogłem się wtedy udusić własnym, złotym wyziewem, jednak dobrze, że ktoś przytomny przewrócił mnie na bok. Dodam, że przez cały czas picia, zjadłem tylko talerz zupy pomidorowej.
Jak lubię piwo to 0BECNIE moja standardowa dawka to jedno, dwa- raz na miesiąc ( w lecie raz na tydzień). Po trzecim czuję się źle na drugi dzień.
Mój rekord (chociaż nie uznaję rekordów w tej dziedzinie) to chyba 5 piw. To był jednorazowy wybryk, bo częściej szły trzy-cztery piwa.
No ale wątek nie o tym, w każdym razie tam, przez cały weekend (od piątku popołudnia do niedzieli wieczór) wypiłem równe 50 małych mocnych. No i to jest mój rekord, bo o tym temat...
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
MihauAniou pisze:O,ja się mogę pochwalić zerwanym filmem przez kilka tygodni tak 3-5/7 dni tygodnia oraz trzydniowym maratonem z którego nic nie pamiętam.;p
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.