ODPOWIEDZ
  • 1241 / 9 / 0
kto pakowal to iv ... ??? no come on mam jeszcze 3g swietnego stuffu moze by tak pstrykumyku
  • 364 / 3 / 0
Ja dopiero przymierzam się do zakupu. I tak myślę i myślę i wymyśleć nie mogę.
I tu moje nieco głupie pytanie... Czy warto ładować w to grubą kase?
@ooo w twoim wypadku jak ci to dokładnie cenowo wychodzi łącznie ze wszystkim?

Najlepiej kupiłbym tego jakąś próbkę, tak żeby spróbować jak na mnie podziała, bo nigdy nic nie wiadomo. Różne opinie czytałem na zagranicznych forach ^_^
Szkoda, że nie jest to zbytnio rozpowszechniona substancja
Uwaga! Użytkownik mlodymechanik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
ja mysle ze ten metabolit dziala przede wszystkim na receptory opioidowe bo jak lykkam tramca to po paru godzinach jak sie zaladuje metabolit dopiero jest ciepelko.wiec jaczej to bedzie swietne-ciepelko prawie jak przy kodzie i dlugosc dzialania,pomijajac brak skutkow ubocznych takich jak przy Tramalu
Uwaga! Użytkownik idzieopium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
Dostałem dokładnie 250mg czystego O-DMT jako próbkę.

Podzieliłem 'na oko' na 100mg i 250mg pomagając sobie linijką, chciałem ładować to 100mg i.v. ale coś zjebałem przy zachowywaniu sterylności :-( Załadowałem te ~100mg p.r..

Łojezus. Coś ala koda (tylko do tego mam porównanie), tylko, że lepsza.

Wypróbuję i.v. soon, dawać porady (prócz kupowania wagi ;-) ).

Edit: nie powstrzymałem się i dorzuciłem nieco MXE. W końcu czemu ma być tylko dobrze, skoro może być lepiej? MXE jest świetna do podbijania Opio <3 KOCHAM
Ostatnio zmieniony 18 października 2011 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
Nieco krócej niż działanie samego tramadolu podanego tą samą drogą.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
Podobno wejście zupełnie inne. Powiedz więcej. Dawkowanie?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
Do mnie to pytanie? Niestety nie wiem, wnioskuje z tego, że o-demetylotramadol jest metabolitem tramadolu, więc będzie działać krócej, bo po przyjęciu tramadolu, początkowo czujemy działanie właśnie jego, a nie metabolitów.

A co do wejścia przy i.v, też mam teorie. Kiedy podajemy tramadol tą metodą, uwalnia on głównie serotoninę, gdzie wiązanie do rec. opioidowych jest minimalne. Wtłaczając do żyły o-demetylotramadol efekt powinien być dużo bardziej opiatowy (metabolit tramadolu jest 200x aktywniejszy, jeśli chodzi o działanie opioidowe).
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
Niestety. Kolejna nieudana iniekcja. Zarówno technicznie jak i w psychice.

Ręce się telepały, wszędzie wątpliwości, w żyłę nie trafiłem, stwierdziłem - pierdolę, nie próbuję dalej. Poszło p.r. i znowu jest pięknie.

Więcej towaru nie mam. Można powiedzieć, że nieco zmarnowałem. Niedługo miałem mieć benzo, a będąc na benzo spokojnie bym to wtłoczył.

Wybaczcie, fani opio. Kiedyś wam to wynagrodzę :)
Ostatnio zmieniony 21 października 2011 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1196 / 10 / 0
Ile chciałeś załadować? Byłem ciekaw jakie jest wejście. No i następnym razem weź przynajmniej 2mg klona (nie licząc tolerancji), bo przy i.v tramadolu ręce strasznie latają (petit-MAL).
  • 3205 / 176 / 0
75mg.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.