Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 60 / 1 / 0
A zuważyliście taki motyw, że jak na początku opalania ustawi się lufkę cybuchem do góry i podpali dym to będzie ona płonąć jak pochodnia %-D ? Tak mnie ciekawi co toto się spala tak silnym płomieniem, jakieś pomysły?

A tak pozatym to którą cześć opalania najbardziej lubicie? Dla mnie bez wątpienia najlepsze chmury idą z dupy, jak już wszystko spłynie, nie raz byłem świadkiem jak opar buchał żywym ogniem z dupy strony :heart:
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2009 przez PosthumanisticAnnaroth, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: masturbator »
sa jakies raporty na temat opalania i szkodliwosci?
ja nie opalam jak nie muszę
ale faktycznie jak jest potem przy czyszcczeniu wiecej to nie wyrzucam
nie polecam wyciorów ale czasem niestety je uzywam zeby przepchać...
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Zależy z tym opalaniem od tego ile baki przejdzie przez szkło. Od jakiegoś czasu palę pierwszo oczywiście z cybucha i gdy osad coraz gęściej dochodzi do środka ,wtedy zaczynam palić z dupy. Lufka bardzo ładnie nabiera czerni z obu stron. Oczywiście wymaga to kilku gramów. A jeszcze jak się kropel zrobi to w ogóle gites :D Ten aromat wiejskiej baki hmm. Co do pytania: lubię opalać lufkę z obu stron albo na dwie zapalniczki. Ulala
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 61 / / 0
Nieprzeczytany post autor: PAjARItO »
Widać że bida w Polsce skoro ten temat tak wysoko ;)
ps
właśnie opalam ale mi pęckła i wpadła do świeczki :/
Uwaga! Użytkownik PAjARItO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
polska to polska;p nawet jak by nie bylo lipy to bylo by opalanie bo przeciez sie zmarnuje ^^ a ze na dodatek jest lipa-bo to polska- to czemu by nie opalać ;p
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Xevisek17 »
Jak dla mnie to chujnia, odbieram sobie całą przyjemnośc palenia..
Skoncze palić, najczesciej jakieś 1 - 2 g w zależnośći od "imprezy" xd
to lufe wyrzucam, pewnie wielu by mnie skurwiło, albo prosilo o te lufy bo "THC JEST"
mnie to jakoś nie jara ;]
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Mnie też to nie jara. Stary nawyk po prostu a i bardzo ekonomiczny. Zamiast wyrzucać szkło mógłbyś je komuś dać. Może akurat w Twoje okolicy jest ktoś potrzebujący, wstydziłbyś się ;]
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 155 / 1 / 0
a ja lubie smak fryganej lufy :P z frygania bania taka krotsza ale mocna :D zalezy tez po czym i ile ;d
Higher and higher, through the cosmos we had tripped
Seeing stars turned inside out, we thought our minds had flipped
Colors swirling, sounds are drifting, thinking we were dead
The wizard turned and spoke to us and, this is what he said ....
  • 73 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: AmneziaHaze »
najlepiej sie opala bongo
jestem drugi
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
najlepiej jak spierdala kropla po rurze, czuję się wtedy jak pierdolony heroinista.
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2009 przez koala, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.