A tak pozatym to którą cześć opalania najbardziej lubicie? Dla mnie bez wątpienia najlepsze chmury idą z dupy, jak już wszystko spłynie, nie raz byłem świadkiem jak opar buchał żywym ogniem z dupy strony
ja nie opalam jak nie muszę
ale faktycznie jak jest potem przy czyszcczeniu wiecej to nie wyrzucam
nie polecam wyciorów ale czasem niestety je uzywam zeby przepchać...
ps
właśnie opalam ale mi pęckła i wpadła do świeczki :/
Skoncze palić, najczesciej jakieś 1 - 2 g w zależnośći od "imprezy" xd
to lufe wyrzucam, pewnie wielu by mnie skurwiło, albo prosilo o te lufy bo "THC JEST"
mnie to jakoś nie jara ;]
Seeing stars turned inside out, we thought our minds had flipped
Colors swirling, sounds are drifting, thinking we were dead
The wizard turned and spoke to us and, this is what he said ....
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.