A tak pozatym to którą cześć opalania najbardziej lubicie? Dla mnie bez wątpienia najlepsze chmury idą z dupy, jak już wszystko spłynie, nie raz byłem świadkiem jak opar buchał żywym ogniem z dupy strony
ja nie opalam jak nie muszę
ale faktycznie jak jest potem przy czyszcczeniu wiecej to nie wyrzucam
nie polecam wyciorów ale czasem niestety je uzywam zeby przepchać...
ps
właśnie opalam ale mi pęckła i wpadła do świeczki :/
Skoncze palić, najczesciej jakieś 1 - 2 g w zależnośći od "imprezy" xd
to lufe wyrzucam, pewnie wielu by mnie skurwiło, albo prosilo o te lufy bo "THC JEST"
mnie to jakoś nie jara ;]
Seeing stars turned inside out, we thought our minds had flipped
Colors swirling, sounds are drifting, thinking we were dead
The wizard turned and spoke to us and, this is what he said ....
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.