Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
@Gwynn nie do końca masz odp.
już nie robie offa
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Gwynnbleid pisze: niedługo bedzie temat który opiatowiec pije małą czarną/ zieloną herbate lubnie wali konia :huh:
Ten nieprzytomny człowiek trzyma w ręku papierosa , który spalił się już cały i zamienił się w krzywy podłużny popiół w miejsce papierosa .
Takie to właśnie obrazki poprowadziły mnie z kumplem do teorii że każdy opiatowiec pali , i do wygranego zakładu .
On tak jakoś upierał się , że nie mogłem przepuścić takiej okazji :diabolic:
Postanowiłam zaznaczyć "niepaląca", bo na 5 razy z opiatem papierosa zapalam góra 1 raz.
pod wplywem dragów(każdych poza MJ)szlug jest wielka przyjemnością ;]
i jestem z tego dumna, mało komu się udaje.
"wplywem dragów(każdych poza mj)szlug jest wielka przyjemnością"
przestańcie, przestańcie, kusicie. :-p
Do opio MUSI być szlug.
xzx
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.