Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
@Gwynn nie do końca masz odp.
już nie robie offa
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Gwynnbleid pisze: niedługo bedzie temat który opiatowiec pije małą czarną/ zieloną herbate lubnie wali konia :huh:
Ten nieprzytomny człowiek trzyma w ręku papierosa , który spalił się już cały i zamienił się w krzywy podłużny popiół w miejsce papierosa .
Takie to właśnie obrazki poprowadziły mnie z kumplem do teorii że każdy opiatowiec pali , i do wygranego zakładu .
On tak jakoś upierał się , że nie mogłem przepuścić takiej okazji :diabolic:
Postanowiłam zaznaczyć "niepaląca", bo na 5 razy z opiatem papierosa zapalam góra 1 raz.
pod wplywem dragów(każdych poza MJ)szlug jest wielka przyjemnością ;]
i jestem z tego dumna, mało komu się udaje.
"wplywem dragów(każdych poza mj)szlug jest wielka przyjemnością"
przestańcie, przestańcie, kusicie. :-p
Do opio MUSI być szlug.
xzx
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.