Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
@Gwynn nie do końca masz odp.
już nie robie offa
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Gwynnbleid pisze: niedługo bedzie temat który opiatowiec pije małą czarną/ zieloną herbate lubnie wali konia :huh:
Ten nieprzytomny człowiek trzyma w ręku papierosa , który spalił się już cały i zamienił się w krzywy podłużny popiół w miejsce papierosa .
Takie to właśnie obrazki poprowadziły mnie z kumplem do teorii że każdy opiatowiec pali , i do wygranego zakładu .
On tak jakoś upierał się , że nie mogłem przepuścić takiej okazji :diabolic:
Postanowiłam zaznaczyć "niepaląca", bo na 5 razy z opiatem papierosa zapalam góra 1 raz.
pod wplywem dragów(każdych poza MJ)szlug jest wielka przyjemnością ;]
i jestem z tego dumna, mało komu się udaje.
"wplywem dragów(każdych poza mj)szlug jest wielka przyjemnością"
przestańcie, przestańcie, kusicie. :-p
Do opio MUSI być szlug.
xzx
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.