Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 308 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: kolik »
kilka razy do roku używam Acodinu
kiedyś piło się tylko syropy, bo w moim mieście był problem z tabletkami
nie znam bardziej obrzydliwej rzeczy niż to gówno - smak odbija się długo po wypiciu
przez te syropy mam alergię na któryś z aromatów w nim występujących
podobnie pachną szamponu glisskura i jakiś tam płyn do płukania - nie mogę ich używać bo zrywa mnie na hafty
na sam widok syropku w aptece robi mi się niedobrze;
od kilku lat kupuje tabletki - kruszę, zalewam proszek kieliszkiem wody, wypijam, zapijam i jest gitara ;]
chyba nawet szybciej się ładują tablety;
                  ~O~
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
Nie, nie dalabym rady rozkruszyc i wypic. To chyba ponad moje sily, wystarcza mi te przyjemnosci smakowe plynace z zaklinowania sie tabletek w gardle. Niedlugo bede kupowac kapsulki, do nich bede sobie ladowac aco, pojdzie lepiej, przynajmniej mnie. Skoro juz powiedzialam, to zapytam, czy nie orientuje sie ktos ile takie moga kosztowac? Mniej wiecej.
  • 22 / / 0
100 kapsułek to ok 6zł :)
http://mazidla.com/index.php?page=shop. ... &Itemid=27 np tu :P
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2009 przez AdmiralGreg, łącznie zmieniany 1 raz.
Normal's overrated
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anszej »
Jak dla mnie nie ma takiej opcji zeby syrop załatwił sprawę wymiotów, jeżeli beuta Cię po tabsach to po syropie przyjdzie to szybciej i latwiej(syrop duzo bardziej zamula) :) poza tym trzeba go wypic minimum 2 butle i o ile sie nie myle są droższe niz tabsy, polecam Ci zapicie colą a najlepiej cherry too naprawde dobrze zabija smak i najlepiej pozniej jeszcze przez pol godziny popijac cos o wyrazistym smaku :)

to tyle ode mnie :D
"Moj adwokat nie rozumial opinii byłych narkomanów,
  że bez narkotyków mozna miec jeszcze większy odlot.
  Z resztą ja tez nie"
  • 213 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mundziel »
To chyba ja tu jestem nadzwyczaj dziwny, i tylko mi smakuje ten pyszny syropek... eh
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1026 / 31 / 0
Nie tylko Tobie, mi też. Gdyby jeszcze nie był taki nieekonomiczny, to korzystałabym tylko z niego :)
Switched my sulph to AJAX.
  • 3732 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wawoj »
Macie spaczone kubki smakowe. ;-)
Ile u was on kosztuje? Ja nadal czuje sie wywalowana przez pania farmaceutke, przeciez mialabym za to niemal dwie paczki Acodinu! Tragedia.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 1026 / 31 / 0
No, niestety - droga zabawka, ekskluzywna wręcz :P - ja płaciłam 9 zł za butelkę. Dlatego już nie korzystam, co najwyżej "od święta". Jak to ujęłaś - tragedia.
Switched my sulph to AJAX.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Syrop jest smaczny , ja od łykania tabletek Acodinu mam obrzydzenie do wszelkiego rodzaju tabletek , jedynie miętowy clon jest w porządku :)
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Sqrviel »
Z delikatnym zdziwieniem czytam wypowiedzi o ohydnym smaku acodinkow. Mam kilka tripkow zaliczone a zupelnie nie wiem jak smakuja te male biale tabletki.

Na ten (rzekomo) wstretny smak acodinu, jest jeden niezawodny sposob:
Te tabletki nalezy polykac a nie zuc
Wszystkie moje posty sa zmyslone, opowiesci nieprawdziwe.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.