Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
kiedyś piło się tylko syropy, bo w moim mieście był problem z tabletkami
nie znam bardziej obrzydliwej rzeczy niż to gówno - smak odbija się długo po wypiciu
przez te syropy mam alergię na któryś z aromatów w nim występujących
podobnie pachną szamponu glisskura i jakiś tam płyn do płukania - nie mogę ich używać bo zrywa mnie na hafty
na sam widok syropku w aptece robi mi się niedobrze;
od kilku lat kupuje tabletki - kruszę, zalewam proszek kieliszkiem wody, wypijam, zapijam i jest gitara ;]
chyba nawet szybciej się ładują tablety;
http://mazidla.com/index.php?page=shop. ... &Itemid=27 np tu :P
to tyle ode mnie :D
że bez narkotyków mozna miec jeszcze większy odlot.
Z resztą ja tez nie"
Switched my sulph to AJAX.
Ile u was on kosztuje? Ja nadal czuje sie wywalowana przez pania farmaceutke, przeciez mialabym za to niemal dwie paczki Acodinu! Tragedia.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Switched my sulph to AJAX.
Na ten (rzekomo) wstretny smak acodinu, jest jeden niezawodny sposob:
Te tabletki nalezy polykac a nie zuc
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.