Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 308 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: kolik »
kilka razy do roku używam Acodinu
kiedyś piło się tylko syropy, bo w moim mieście był problem z tabletkami
nie znam bardziej obrzydliwej rzeczy niż to gówno - smak odbija się długo po wypiciu
przez te syropy mam alergię na któryś z aromatów w nim występujących
podobnie pachną szamponu glisskura i jakiś tam płyn do płukania - nie mogę ich używać bo zrywa mnie na hafty
na sam widok syropku w aptece robi mi się niedobrze;
od kilku lat kupuje tabletki - kruszę, zalewam proszek kieliszkiem wody, wypijam, zapijam i jest gitara ;]
chyba nawet szybciej się ładują tablety;
                  ~O~
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
Nie, nie dalabym rady rozkruszyc i wypic. To chyba ponad moje sily, wystarcza mi te przyjemnosci smakowe plynace z zaklinowania sie tabletek w gardle. Niedlugo bede kupowac kapsulki, do nich bede sobie ladowac aco, pojdzie lepiej, przynajmniej mnie. Skoro juz powiedzialam, to zapytam, czy nie orientuje sie ktos ile takie moga kosztowac? Mniej wiecej.
  • 22 / / 0
100 kapsułek to ok 6zł :)
http://mazidla.com/index.php?page=shop. ... &Itemid=27 np tu :P
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2009 przez AdmiralGreg, łącznie zmieniany 1 raz.
Normal's overrated
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anszej »
Jak dla mnie nie ma takiej opcji zeby syrop załatwił sprawę wymiotów, jeżeli beuta Cię po tabsach to po syropie przyjdzie to szybciej i latwiej(syrop duzo bardziej zamula) :) poza tym trzeba go wypic minimum 2 butle i o ile sie nie myle są droższe niz tabsy, polecam Ci zapicie colą a najlepiej cherry too naprawde dobrze zabija smak i najlepiej pozniej jeszcze przez pol godziny popijac cos o wyrazistym smaku :)

to tyle ode mnie :D
"Moj adwokat nie rozumial opinii byłych narkomanów,
  że bez narkotyków mozna miec jeszcze większy odlot.
  Z resztą ja tez nie"
  • 213 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mundziel »
To chyba ja tu jestem nadzwyczaj dziwny, i tylko mi smakuje ten pyszny syropek... eh
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1026 / 31 / 0
Nie tylko Tobie, mi też. Gdyby jeszcze nie był taki nieekonomiczny, to korzystałabym tylko z niego :)
Switched my sulph to AJAX.
  • 3732 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wawoj »
Macie spaczone kubki smakowe. ;-)
Ile u was on kosztuje? Ja nadal czuje sie wywalowana przez pania farmaceutke, przeciez mialabym za to niemal dwie paczki Acodinu! Tragedia.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 1026 / 31 / 0
No, niestety - droga zabawka, ekskluzywna wręcz :P - ja płaciłam 9 zł za butelkę. Dlatego już nie korzystam, co najwyżej "od święta". Jak to ujęłaś - tragedia.
Switched my sulph to AJAX.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Syrop jest smaczny , ja od łykania tabletek Acodinu mam obrzydzenie do wszelkiego rodzaju tabletek , jedynie miętowy clon jest w porządku :)
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Sqrviel »
Z delikatnym zdziwieniem czytam wypowiedzi o ohydnym smaku acodinkow. Mam kilka tripkow zaliczone a zupelnie nie wiem jak smakuja te male biale tabletki.

Na ten (rzekomo) wstretny smak acodinu, jest jeden niezawodny sposob:
Te tabletki nalezy polykac a nie zuc
Wszystkie moje posty sa zmyslone, opowiesci nieprawdziwe.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.