Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
no ale co do gipsu w niemczech to ja slyszalem ze jak im sie trafi "naprawde dobre ścierwo" to jest z PL...
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 282 / 1 / 0
Na zachodnich prowincjach rozmnożyła się instytucja 15-letniego dilera.
Koleś zwykle roztacza wokół siebie aurę tajemniczości, wzbudza ciekawość opowieściami o przestępczych powiązaniach swoich starszych braci, i zaopatruje całą wiochę/miasteczko w gówno, które przywożą mu znajomi jego brata od znajomych ziomów dilera z innego miasteczka. Po osiemnastu pośrednikach zawartość worka (niezależnie od koloru) przypomina nalot na papierku. Takie ewenementy funkcjonują dzięki zacofaniu ludności małomiasteczkowej, której nigdy nie przyjdzie do głowy, że robi się ich w dość twardego huja.
Kiedyś mój młodszy kolega z liceum sprzedał mi na czyste szkło za sakramentalne trzy dychy, ale przyniósł mi to kto inny. Dzwonię więc do niego i opierdalam, a on, że luzzz sto procent, jutro mi odda. Nazajutrz wyciągnął torbę i mówi: nasyp sobie. Pytam: ile? No tak, żeby był gram. W torbie było może dziesięć nabić.
Tak więc ludziom związanym z rynkiem narkotyków brakuje przede wszystkim świadomości, którą bardziej przebiegli wykorzystują do zaprowadzenia dyktatury. Przedziwnie wyglądają takie miejscowości podporządkowane jednemu, małoletniemu sprzedawcy, który z resztą sam nie wie ile miejsca w torbie zajmuje i jak powinien wyglądać gram.
Karykatury wszystkiego, jebane.
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
[quote="Trantigne"]
Popieram zalozyciela tematu. Jakosc dragow w PL jest tragiczna, leca w chuja praktycznie przy kazdej okazji.
Sam wprawdzie duzo nie cpam, ale slyszy sie od wielu osob narzekania.
trawa - ciezko trafic na dobra nature. Wiekszosc to chemia, do tego w sztuce zwykle jest 0.7 a nie 1g jak byc powinno.
White - kumpel bral kiedys ostro, mowil ze mieszaja to z roznym gownem typu apap aby bylo tego wiecej.
Kwas - zalatwienie dobrego kwasa, ktory wypierdala w kosmos graniczy z cudem. No i zamiast LSD moze tam byc wazka albo i nic ;/

Klient placi, wiec powinien dostac to co chce.
Szkoda ze do sadu nie mozna ich pozwac, byloby zbyt pieknie ]

o kurwa, jak mnie drażni, jak znajdzie się niećpający teoretyk, który od kumpli wie, że jest chujowo i musi się tym ze szczegółami wszystkim znanymi, podzielić się na forum.

Kurwa, jeżeli kupujesz dragi od jakiegoś dzieciaka, to bardo prawdopodobne, że kupujesz gówno.
Jeżeli w gramie masz 0,7 - to znaczy, że dajesz się ruchać, ja biorę od 2 gości, którzy ważą to co sprzedają, a potem mi się zdarza to sprawdzić swoją wagą i zawsze jest 1g lub więcej.
Speed - dużo chujni, ale jak nie jest w ciągu, tylko chce się raz na jakiś czas, to albo się bierze dobre, albo się nie bierze wcale, albo się nie narzeka. A speed potrafi być w Polsce bardzo dobry, to pojedynczy biegacze dosypują coraz więcej gówna do niego.
Kwas - skoro graniczy z cudem, to wchuj ludzi z tego forum jest prawie cudotwórcami. Zresztą, kurwa, kwas nie ma wyrywać z butów, bo gdyby na każdym kartoniku było po 300ug, to szybko by się *większość* nieoblatanych klientów zniechęciła.

Także proszę nie pierdolić jak to jest źle. Fakt - dużo jest chujni, ale jest też dobry towar, a że nie umiesz sobie takiego zorganizować, to nikogo wina.

p.s. co to jest kurwa chemiczna trawa? z jakimś domestosem? czy diler kupuje u chińczyków jwh18 i dodaje do weeda? :nuts:
  • 63 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: skeeza »
pare razy zdazylo mi sie trafic na dziwny weed, z wygladu Twarda gruda ewidentnie czyms doprawiana, smak kwasno-gryzacy...chujowy .Ponoc chlopaki sody dodaja do baby, co by ciezsza byla. Bywalo tez staf wygladal jak zielona herbata dobrej jakosci, zapach baardzo dziwny, niby cos klepalo..mocno podejrzana sprawa.

Kolek nie zarlem z 4 lata, ale juz wtedy wyjebki chodzily...trzeba bylo troche wpiedolic zeby faze poczyc...nie mdmowa niestety. Dobry pik to mi jeden starczal na impreze...ah nostalgia.
Uwaga! Użytkownik skeeza nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 474 / 10 / 0
PolitykEkstazy pisze:
Koleś zwykle roztacza wokół siebie aurę tajemniczości, wzbudza ciekawość opowieściami o przestępczych powiązaniach swoich starszych braci, i zaopatruje całą wiochę/miasteczko w gówno, które przywożą mu znajomi jego brata od znajomych ziomów dilera z innego miasteczka. Po osiemnastu pośrednikach zawartość worka (niezależnie od koloru) przypomina nalot na papierku. Takie ewenementy funkcjonują dzięki zacofaniu ludności małomiasteczkowej, której nigdy nie przyjdzie do głowy, że robi się ich w dość twardego huja.
Kiedyś mój młodszy kolega z liceum sprzedał mi na czyste szkło za sakramentalne trzy dychy, ale przyniósł mi to kto inny. Dzwonię więc do niego i opierdalam, a on, że luzzz sto procent, jutro mi odda. Nazajutrz wyciągnął torbę i mówi: nasyp sobie. Pytam: ile? No tak, żeby był gram. W torbie było może dziesięć nabić.
Tak więc ludziom związanym z rynkiem narkotyków brakuje przede wszystkim świadomości, którą bardziej przebiegli wykorzystują do zaprowadzenia dyktatury. Przedziwnie wyglądają takie miejscowości podporządkowane jednemu, małoletniemu sprzedawcy, który z resztą sam nie wie ile miejsca w torbie zajmuje i jak powinien wyglądać gram.
dobrze to ujęłeś ale ja bym za huja nie dał za kane 30 zł, maximum 5 złotych. a tym małomiasteczkowym dilerem to sie zgadzam bo parenasie kilometrów odemnie to jest taka wies właśnie i typek goni w sumie niby cały czas tylko on ma i okloicznych dużo wsi od niego bierze, słyszałem ze jak zaczynał to worki dawał nawet dobre, a teraz niby przynosi 3-4 kany w worku jakiegos outowego sianka, a z tymi opowieściami braćmi mniej rozjebałerś hehae dobre :-D
Maisssterrr qrwy
  • 282 / 1 / 0
burek123 pisze:
PolitykEkstazy pisze:
dobrze to ujęłeś ale ja bym za huja nie dał za kane 30 zł, maximum 5 złotych. a tym małomiasteczkowym dilerem to sie zgadzam bo parenasie kilometrów odemnie to jest taka wies właśnie i typek goni w sumie niby cały czas tylko on ma i okloicznych dużo wsi od niego bierze, słyszałem ze jak zaczynał to worki dawał nawet dobre, a teraz niby przynosi 3-4 kany w worku jakiegos outowego sianka, a z tymi opowieściami braćmi mniej rozjebałerś hehae dobre :-D
No bo to element wizerunku, bracia co cała wieś sra przed nimi w stringi :D Jakby ktoś chciał zgłaszać zastrzeżenia co do jakości albo ilości materiału :)
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 365 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bamboa »
obadalem ten sklep co wam dalem linka pisze do typa ze to jakis wal a on ze wysle mi bezplatna probke wczoraj przyszla byl tam speed i jakies kolko zaniuchalem tego speeda i mnie normalnie wystrzelilo ale beka :gun:
  • 5299 / 106 / 0
Cieszcie się, że Akodyn nadal ma 450mg dxm i jest bez recepty :gun:

Nie kupuję baki bo po spaleniu wypruwa flaki. Czasem wezmę nosa, nawet dobra jakość, na dwa dni gramulec styka. Piguły to już nawet zapomniałem jak wyglądają i z chęcią bym się tak z dwiema potruł. Jednak prawda jest taka, że się oszukiwać nie ma co, dilce strzasznie w chÓja lecą z jakością "bo i tak zejdzie". Dopóki, w co nie wierzę, ludzie przestaną brać chujowy materiał z naciskiem dilcowi, że goni gówno, dopóty trza się będzie zaopatrunkować w dopalaczach albo w aptekach, hahaha. Pozostaje jeszcze alternatywa - rc w dobre ręce, albo własna hodowla pomidorów czy innych ładnych kwiatków wystrojowych wnętrze pokoju lub zewnętrze ogródka
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 474 / 10 / 0
wiecie narkobiznez zalezy tez trioszku od regionu. jedni mają dobre giety po 20, dobrego palenia (np. ja :-D , ale dil nad morzem wiec obecnie nie mam opcji) a jedni mają giety po 30 i są mierne ze na status połówki mogą nawet zasługiwać. i nic sie na to nie poradzi jak ktos narzeka ze mało i ze za drogo to kupic se nasionka i posadzic i jak dobrze to wam wyjdzie to bedziecie mieli spory zapas naprawde całkiem dobrego baku baku. naprawde paliłem outdoory różne odmiany i niektóre były lepsze niz co niektórzy dilerzy mieli. a feta była dobra i bedzie w polandii, jak sie nie dacie robic w hoooja ofkzzz. joł.
Maisssterrr qrwy
  • 672 / 127 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
przy kupowaniu ilosci rzedu wiekszych niz 20-30g zycze sobie wpasc z waga do sprzedawcy i przy okazji wybadac sprawe. raz tylko dalem sie zrobic, ale zemsta byla slodka i dlugoterminowa. tak wyglada baka. a w ogole ostatnio musze powiedziec ze jest sporo wyjebki na hel. chcialem troche wieksze ilosci kupic, ale za taka kase jaka miala byc zaplacona to wolalbym kakao nie kupowac. sprobowalem na miejscu i zostalem zaskoczony bardzo. nie dosyc ze tak mocny towar ze mnie spierdolil na glebe to zostalem ojebany w trakcie swojego haju i musialem jeszcze zaplacic za rachunek w hotelu kurwa.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.