Te suplementy to już właściwie do innego tematu się powinny nadawać. ;) Prosiłbym o przeniesienie, jeśli można. Jeśli ma to być tu, to niech będzie. ;)
...Poszło do Apteka->Antydepresanty->Antydepresja OTC. Wróćmy więc do samego odstawiania kofeiny.
Ćwiczenia napewno pomogą pozbyć się całego syfu. Trzeba też pamiętać o częstym piciu wody, żeby wypłukać to wszystko oraz odpowiednim odżywianiu, bo bez tego nawet garście suplementów niewiele dadzą.
Ale jak sobie poradzić z ciulową motywacją?
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Toker pisze:
Ale jak sobie poradzić z ciulową motywacją?
moze sprobuj czegos nowego w sensie hobby itp.spotkania ze znajomymi takze poprawiaja nastroj.nie siedzna dupie i nie mysl.sport,zajawki,ludzie...
bedzie lepiej
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
to nawet fajki jest zajebiscie łatwiej odstawić niż tokerowi kofeiny...
przeciez to problemu nie ma tylko sie go w głowie imaginuje...
delirka ci przeciez nie grozi?
Nie wiem, tylko dlatego, że zrobiłem listę supli nagle wymyślacie, że sobie wkręciłem jakieś mega uzaleznienie. Dlaczego?
~ Lilia1
mogę się mylić
w końcu
ale nie mówie ze jest pełen luz
całkiem ostawic kawe to tez nie jest tak lekko jak sie nie chce...
jak wy możecie w ogóle przetrwać dobę??? kozaki, kozaki, może rozpiszcie detox metodą redukcji dawek czy cuś, ratujta się ludzisk@!
wujek supra
~ Lilia1
no ale próbóje dalej
zobacze jak bedzie :)
-- edit:
chyba jednak jak bede bakać to bede pił więcej kawy bo te spajsy to mulą troche na dłuższą metę...
jeden duzy lisc + szczypta BAcopa monnieri + 6 skruszonych ziarenek cytrynca chinskiego = rewelacja/przynajmniej dla mnie/ lekkie podbicie
energetyczne z wyraznym efektem uspokojenia - idealne do wytezonej pracy umyslowej w warunkach stresu
Planuję od dzisiaj nie pić herbaty, kawy i mate, więc szukam czegoś nowego w zamian :-)
I jeszcze tak poza tematem. Interesuje mnie roślinka Pneumus Boldo. Próbowali? ;]
Jest to odpowiednik ostropestu który posiada sylimarol.A indianie pili boldo po
imprezach
bardzo dobre ziolo na watrobe regenerujace wzmacniajace pwszechnie uzywane przez indianskich curanderos
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.