ODPOWIEDZ
  • 3523 / 52 / 0
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze:
Wcale nie takie kurwa duże. Na pierwszy raz myślisz, że każdy ma swój?
wtedy to już nie ciśnienie a głupota
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
czasami ludzie na kuracji zyja krucej niz bez ...
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 351 / 8 / 0
Co ty pierdolisz?????
  • 168 / 2 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: kerouac »
czy jest ktos z 3miasta, ktoryy lecz sie (lub probuje) sie dostac na program interferonowy? sorki za offtoop alle prosze zainteresowanych zaodpppowiedz, to bardzo wazne dka mnnnie
poozdro 4 all

0
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
moze ktos sie znajdzie
powaga sa ludzie ktozy zyja dluzej bez kuracji inter niz na niej ...
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: konserwa »
@burroughs, ja obecnie mieszkam w trójmieście.

U mnie (śląsk) ciężko było mi się ruszyć do hepatologa.
Tu mam wyznaczony termina na za 3,5 miesiąca, liczę na miejsce w kolejeczce.

Czy któryś z ćpunów dotrwał do leczenia? Pytam o reakcję na lek (jak sobie delikwent radzi z życiem i innymi takimi) - borderline i depresja chyba nie idą w parze z chujozą po interferonie, ale może spróbować warto. Poszę o opinie na temat samopoczucia po lekach, wszelkie info przydatne i mile widziane ;]
Uwaga! Użytkownik konserwa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 107 / 1 / 0
jeszcze mam pytanko (a nóż widelec ktoś tu w ciągu najbliższych dwóch lat zajrzy) dotyczące ewentualnego użycia opio przy leczeniu interferonem (skutków zauważalnych i niezauważalnych, występujących później czy braku powodów do strach). niedługo ruszam do szpitala i liczę na wbicie się na leczenie. stąd pytanie - lepiej się ubezpieczyć w wiedzę na temat skutków ewentualnej wpadki, niż potem dygać się czy żałować nieostrożności. czas zacząć się przejmować zdrowiem (;
Uwaga! Użytkownik konserwa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 351 / 8 / 0
Pytasz o interakcje ewentualne?
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Tak właśnie. Czy mogą wyniknąć jakieś ewentualne szkody ze sporadycznego użycia opiatów przy terapii interferonem.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 149 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: zaklin »
Kurwik pisze:
Tak właśnie. Czy mogą wyniknąć jakieś ewentualne szkody ze sporadycznego użycia opiatów przy terapii interferonem.
Oczywiście że tak morfologia poleci na łeb i w ostateczności zaprzestaną dawać interferon.Sprawdzone.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.