Der neue Rauschstoffbenutzer pisze: Wcale nie takie kurwa duże. Na pierwszy raz myślisz, że każdy ma swój?
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
poozdro 4 all
0
powaga sa ludzie ktozy zyja dluzej bez kuracji inter niz na niej ...
U mnie (śląsk) ciężko było mi się ruszyć do hepatologa.
Tu mam wyznaczony termina na za 3,5 miesiąca, liczę na miejsce w kolejeczce.
Czy któryś z ćpunów dotrwał do leczenia? Pytam o reakcję na lek (jak sobie delikwent radzi z życiem i innymi takimi) - borderline i depresja chyba nie idą w parze z chujozą po interferonie, ale może spróbować warto. Poszę o opinie na temat samopoczucia po lekach, wszelkie info przydatne i mile widziane ;]
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Kurwik pisze: Tak właśnie. Czy mogą wyniknąć jakieś ewentualne szkody ze sporadycznego użycia opiatów przy terapii interferonem.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.