Der neue Rauschstoffbenutzer pisze: Wcale nie takie kurwa duże. Na pierwszy raz myślisz, że każdy ma swój?
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
poozdro 4 all
0
powaga sa ludzie ktozy zyja dluzej bez kuracji inter niz na niej ...
U mnie (śląsk) ciężko było mi się ruszyć do hepatologa.
Tu mam wyznaczony termina na za 3,5 miesiąca, liczę na miejsce w kolejeczce.
Czy któryś z ćpunów dotrwał do leczenia? Pytam o reakcję na lek (jak sobie delikwent radzi z życiem i innymi takimi) - borderline i depresja chyba nie idą w parze z chujozą po interferonie, ale może spróbować warto. Poszę o opinie na temat samopoczucia po lekach, wszelkie info przydatne i mile widziane ;]
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Kurwik pisze: Tak właśnie. Czy mogą wyniknąć jakieś ewentualne szkody ze sporadycznego użycia opiatów przy terapii interferonem.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.