Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 2235 / 5 / 0
Wciągałem nasiona columbriny z tego sklepu, również je paliłem. Niestety, jedynym efektem było plaecebo.

Za to ludzie zachwalają sobie tego tajfuna, można się skusić.
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
a mimoza pudica zawiera w sobie dużo DMT ? i w jaki sposób z tej rośliny wyciągnąć ten magiczny środek . Proszę o jak najbardziej uproszczony opis wydobycia :>
  • 527 / 6 / 0
A jak sądzicie czy Diplopterys cabrerana (chaliponga) jest opłacalna? Mam okazje kupić 100g za ok 180 zł ale wole się upewnić.
Swoją drogą jest legalna tak?
  • 528 / 4 / 0
180 zl to niezbyt atrakcyjna cena, nie umiem znalezc chalipongi na liscie subs. zakazanych, ale radze dokladniej poszukac.
  • 4024 / 370 / 950
Roślina nie jest wymieniona w załączniku wiadomym, ale podana cena to jakoś najmniej dwa razy za dużo.
  • 527 / 6 / 0
Tak tak zapomniałem dodać ze w tej cenie są jeszcze inne rośliny:P Macie jakaś wiedze odnośnie jej dawkowania?
Na wykazie substancji zakazanych też jej nie widzę więc domniemywam ze legalna.
  • 528 / 4 / 0
Dawkowanie od 5-15g.
  • 2244 / 23 / 0
Opłacalna, w sensie działania? Ma większy potencjał od chacruny.
  • 60 / 2 / 0
powiedzcie mi czy Diplopterys cabrerana dalej jest legalna? (ta cala czalipingponga ;;;)
  • 527 / 6 / 0
legalna, ale samo DMT nie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.