Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
czajnikof pisze:
Dzisiejsza pobudka. Co widzę? Burdel. Wszędzie puszki, kiepy w szklankach, kołdra na podłodze, porozlewany browar. Wchodze do łazienki się odlać a tam mi ktoś kurwa narzygal do wanny a po drodze na korytarz... Zginął mi portfel z dowodem. Został za to jeden browar którego właśnie sącze. JEST GIT %-D
Życzę Ci takiego GITU do końca życia!
Ja tez kiedyś nie przejmowałem się po przepiciu.
I'm broken.
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Green Cancer »
czajnikof pisze:
Dzisiejsza pobudka. Co widzę? Burdel. Wszędzie puszki, kiepy w szklankach, kołdra na podłodze, porozlewany browar. Wchodze do łazienki się odlać a tam mi ktoś kurwa narzygal do wanny a po drodze na korytarz... Zginął mi portfel z dowodem. Został za to jeden browar którego właśnie sącze. JEST GIT %-D
Life
  • 585 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
Dzisiejsza pobudka. Co widzę? Burdel. Wszędzie puszki, kiepy w szklankach, kołdra na podłodze, porozlewany browar. Wchodze do łazienki się odlać a tam mi ktoś kurwa narzygal do wanny a po drodze na korytarz... Zginął mi portfel z dowodem. Został za to jeden browar którego właśnie sącze. JEST GIT
kuuurwa skąd ja to znam. na szczescie (albo i nie) najczesciej budze sie w cudzej chacie
.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
hitori pisze:
kuuurwa skąd ja to znam. na szczescie (albo i nie) najczesciej budze sie w cudzej chacie

Tak najlepiej ;]
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: love997 »
Dziwny ten alkomat- wg. niego po wypiciu w piątek ok 0,6 wodki (ważę 78kg) wytrzeźwiałem dopiero dzisiaj nad ranem :) a już o 18 wczoraj byłem jak nowy.
Uwaga! Użytkownik love997 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Te alkomaty online są zjebane.
Zawsze mi wychodzi, że powinienem nie żyć %-D
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
ja wole takie policyjne . . . hujoza
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
Hee ludziska, jeśli chodzi o kurewskiego kaca, kiedy widząc alkohol przypomina się to czego nei pamiętasz z zeszłego dnia, albo tygodnia i nawet buszek nie jest mile widziany - wtedy wiem, że jest źleee...ejszen wegetejszyn

Za to kiedy popyemy i budzimy się rano ze zsnosnym bólem głowy itd, to mi wtedy załącza się kachumor i jest sztoss :-D Włącza się taka głupawa, że ziać się można z byle czego w chuj czasu i ogólnie wszystko Cie pierdoli, liczy się teraz głupie gadki z koleszkami i koleżankami - to jest pikne! %-D
Najlepiej wtedy przyjąć jeszcze buszka, piwko i tak można przeistnieć. Uwielbiam ten chilll, pozdro dla was alkusy, bo każdy z nas nim jest ^^
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: piotr240 »
dobry humor na kacu...moje m marzenie %-D, ja tam mam zawsze kaca od 3 browarow gore. a ze jak pije to nogol 5-6bro to kaca mam zawsze. humor mam zjebany, zyc sie nie chce, wstajesz z lozka i nie jestes w stanie stac. czasmi na drugi dzien tezl czuje lekkiego kaca. ale kac to jescze mozna przetrwac, albo zaklinowac. najbardziej deneruje mnie urywanie filmu. tak od 0,3l wody nie pamietam nic(ewentualnie moment wejscia do domu). nagol dopijam do 0,5 l ale tego nie pamietam.
ostatnio czesto towarzysz mi taki motyw:
niedziela, godz 20 w parku 0,3-0,5l wody przed osiemnastka. potem balety ktorych nagol nie pamietam. okolo 2-3 jestem juz w domu; wstaje o 8, prysznic, seta wody i do szkoly! jebie ode mnie woda na kilometr, nauczyciele cisna ze mnie pompe ale ja chuja na nich klade bo jestem dobrze obryty. a wszysto dzieki klinowi mam wtedy dosc znosy humor, glowa juz tak nie boli, da sie chodzic w lekcji czynnie uczestniczyc

tylko raz obudzilem sie z dobrym humorem po ostrym melanzu. pilem whisky z cola, takze duzo kofeiny, film mi sie urwal jak zwykle. budze sie w butach godzina 8.15, pierwsze pytanie: gdzie ja jestem, dobra u siebie w pokoju, na swoim lozku. zajebisty humor zero kaca, ba nawet naspidowanie. spakowalem sie w 15 minut bo mielismy zaraz wyjezdzac. ide na sniadanie, wszyscy skacowanija cisne z nich pompe, wtedy uswiadomilem sobie ze jestem na bombie, pilem jescze tego dnia do 15 tajk z 2 czy 3 bro potem zero kaca, zajebisty humor

a wczoraj kurwa zrobilem o,5l wody, oczywiscie film mi sie urwal. budze sie rano u siebie pokoju- Wielkie gówno w łóku! musialem byc tak zajebany ze nie zdazylem do kibla, albo nawet mi to do glowy nie prszyszlo :( :blush:
przemoczone buty, ujebana kurtka, limo pod okiem, pokoj ujebany gownem; brak plecaka to bilans wczorajszego dniea; kac w pyte przed chwila z lozka wstalem
  • 254 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
Ale miałem dziś cudnego kaca. Nie suszyło, nie chciało mi się rzygać, wszystko ok, poza jednym - łeb mi tak pękał, jakby mnie ktoś zdecydowanie upierdolił młotkiem solidnym. A o dziwo wypiłem ponad 1l wina i 1 piwo tylko :nuts:
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.