dzieki troche mi wyjasnilas
po tym zyganiu to juz sie niczego nie spodziewalem, ale myslalem ze wczesniej cos wejdzie, widocznie zjebalem z tym DXM`em. no ale na trzezwo tez mnie koda nie klepie wiec chcialem sprobowac z wzmacniaczem jakims... ale jebac ta kodeina sa lepsze dragi do cpania :)
Ale do rzeczy. Ja uwazam dxm z kodeina za jedyne sensowne zastosowanie kodeiny. 450mg DXM i 300mg kodeiny, nie pamietam kolejnosci, ale wiem ze wyczytalem na forum w jakiej brac ;). Ogladalem Blade Runnera wersje rezyserska. Kurwa, nic nie zrozumialem z tego filmu prawie. Co nie zmieniało faktu, że wrażenia z oglądania zakrawały o epifanię. Polecam. W ogóle polecam oglądanie filmów na dxm ;). Mam pare, ktore wiem ze ogladalem, ale nie wiem o co chodzi. Jednoczesnie ogladajac - wieloplatformowa, skrzywiona analiza kazdego miejsca, postaci, wydarzenia. Haha.
Chociaż może lepsze działanie było spowodowane pozytywnymi zmianami w moim życiu, cholera wie.
papiez pisze: W ogóle polecam oglądanie filmów na dxm ;). Mam pare, ktore wiem ze ogladalem, ale nie wiem o co chodzi.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.