dzieki troche mi wyjasnilas
po tym zyganiu to juz sie niczego nie spodziewalem, ale myslalem ze wczesniej cos wejdzie, widocznie zjebalem z tym DXM`em. no ale na trzezwo tez mnie koda nie klepie wiec chcialem sprobowac z wzmacniaczem jakims... ale jebac ta kodeina sa lepsze dragi do cpania :)
Ale do rzeczy. Ja uwazam dxm z kodeina za jedyne sensowne zastosowanie kodeiny. 450mg DXM i 300mg kodeiny, nie pamietam kolejnosci, ale wiem ze wyczytalem na forum w jakiej brac ;). Ogladalem Blade Runnera wersje rezyserska. Kurwa, nic nie zrozumialem z tego filmu prawie. Co nie zmieniało faktu, że wrażenia z oglądania zakrawały o epifanię. Polecam. W ogóle polecam oglądanie filmów na dxm ;). Mam pare, ktore wiem ze ogladalem, ale nie wiem o co chodzi. Jednoczesnie ogladajac - wieloplatformowa, skrzywiona analiza kazdego miejsca, postaci, wydarzenia. Haha.
Chociaż może lepsze działanie było spowodowane pozytywnymi zmianami w moim życiu, cholera wie.
papiez pisze: W ogóle polecam oglądanie filmów na dxm ;). Mam pare, ktore wiem ze ogladalem, ale nie wiem o co chodzi.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.