dzieki troche mi wyjasnilas
po tym zyganiu to juz sie niczego nie spodziewalem, ale myslalem ze wczesniej cos wejdzie, widocznie zjebalem z tym DXM`em. no ale na trzezwo tez mnie koda nie klepie wiec chcialem sprobowac z wzmacniaczem jakims... ale jebac ta kodeina sa lepsze dragi do cpania :)
Ale do rzeczy. Ja uwazam dxm z kodeina za jedyne sensowne zastosowanie kodeiny. 450mg DXM i 300mg kodeiny, nie pamietam kolejnosci, ale wiem ze wyczytalem na forum w jakiej brac ;). Ogladalem Blade Runnera wersje rezyserska. Kurwa, nic nie zrozumialem z tego filmu prawie. Co nie zmieniało faktu, że wrażenia z oglądania zakrawały o epifanię. Polecam. W ogóle polecam oglądanie filmów na dxm ;). Mam pare, ktore wiem ze ogladalem, ale nie wiem o co chodzi. Jednoczesnie ogladajac - wieloplatformowa, skrzywiona analiza kazdego miejsca, postaci, wydarzenia. Haha.
Chociaż może lepsze działanie było spowodowane pozytywnymi zmianami w moim życiu, cholera wie.
papiez pisze: W ogóle polecam oglądanie filmów na dxm ;). Mam pare, ktore wiem ze ogladalem, ale nie wiem o co chodzi.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.