Resztę tego gówna dosypałem do spice'a, w nadziei, że może nie będzie dzięki temu tak zamulać. Zobaczymy.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Kwidron:
w połączeniu z konopiami, bardzo zmienia działanie i likwiduje zamułkę
kildeis:
Kwidron Twoje ostatnie zdanie = święte słowa. Polecam kannę zwłaszcza od alkoholu, a już w szczególności jointy z damianą. Działa damiany nie czuć, ale to cudowne ziółko bardzo intensyfikuje działanie kanny.
A generalna uwaga jest taka, że kannę można by brać pod uwagę, gdyby była w cenie cynamonu czy proszku do pieczenia. Przy uwzględnieniu stosunku ceny do działania: zdecydowanie nie opłaca się. Lepiej przeznaczyć czas i pieniądze np. na porządne zaparzenie porządnej herbaty :-)scaliłam AnnaS
Pierdolę. Spalę kiedyś z panią M.scaliłam AnnaS
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Sky pisze:
Myśle ze extrakt byłby strzałem w dziesiątke ale nigdzie ich nie widzę, sam susz w porównaniu do ceny to dobra opcja.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.