Resztę tego gówna dosypałem do spice'a, w nadziei, że może nie będzie dzięki temu tak zamulać. Zobaczymy.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Kwidron:
w połączeniu z konopiami, bardzo zmienia działanie i likwiduje zamułkę
kildeis:
Kwidron Twoje ostatnie zdanie = święte słowa. Polecam kannę zwłaszcza od alkoholu, a już w szczególności jointy z damianą. Działa damiany nie czuć, ale to cudowne ziółko bardzo intensyfikuje działanie kanny.
A generalna uwaga jest taka, że kannę można by brać pod uwagę, gdyby była w cenie cynamonu czy proszku do pieczenia. Przy uwzględnieniu stosunku ceny do działania: zdecydowanie nie opłaca się. Lepiej przeznaczyć czas i pieniądze np. na porządne zaparzenie porządnej herbaty :-)scaliłam AnnaS
Pierdolę. Spalę kiedyś z panią M.scaliłam AnnaS
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Sky pisze:
Myśle ze extrakt byłby strzałem w dziesiątke ale nigdzie ich nie widzę, sam susz w porównaniu do ceny to dobra opcja.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.