Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 168 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: virtual_high »
tez mam to po kodzie i tramalu sometimes
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: akoAco »
biore kode od niedawna i 2 razy już miałem po 300 mg paraliż senny... ciekawe
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: virtual_high »
albo po porst po kodzie slabo spales i nie mogles wejsc w ktoras tam faze snu i sie wybdzales, majac krotkie dziwne sny. norma bez niety please
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 486 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CannaBeat »
Wczoraj właśnie miałem paraliż.
To jest wyjebane, a jednocześnie straszne.
Pomyślałem o trupiej czaszce nie wiedząc, że mam paraliż a tu zobaczyłem jak mnie ktoś nią rzuca :)
Próbowałem się ruszyć, ale wiadomo, trudno było się wyrwać.
To pomyślałem o czymś miłym i zobaczyłem jak połykam sobie kapsułki morfiny :D
Weszło od razu a ja ostatnimi siłami łaziłem po domu.
Było to tak realne, że nawet czułem swędzenie.
Uwaga! Użytkownik CannaBeat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Też wczoraj miałem paraliż przysenny po 450 mg kody. Wiem już miej więcej jak pomóc to wywołać. Po prostu trzeba wziąć kodeine, być wypoczęty, położyć się na plecach i myśleć o pierdołach starając się nie zasnąć. Wg mnie ważne jest leżenie właśnie na plecach, bo gdy leże na boku albo na brzuchu to zjawisko paraliżu przysennego nie występuje.
Wczoraj nie było przyjemnie bo wydawało mi się że mam w pokoju od chuja pająków i że łaziły mi po łóżku a ja nie mogłem się ich pozbyć, potem myślałem że łaże po pokoju z odkurzaczem i je wciągam ;]
A na końcu wydawało mi się że słyszę za oknem złodziei, którzy kradną mi samochód, i to było najstraszniejsze :-D
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 19 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kostek »
Raz mi się zdarzyło. Leżałem na łóżku, gdzy kodeina przestała już działać.
Gdy uświadomiłem sobie, że nie mogę się poruszyć, pomyślałem, że może uda mi się to wykorzystać i osiągnąć OOBE (dawniej się tym interesowałem i czytałem sporo na ten temat).
Udało się, ale bałem się wyjść z ciała całkowicie - głowa oddzieliła się od ciała i uniosłem się kilka cm na ziemię.
Nie będę pisał co widziałem, ale było to FASCYNUJĄCE. Żaden psychedelik nie dostarczył mi takich wrażeń (a trwało to kilka minut). Niestety, ale czegoś się wystraszyłem (już nie pamiętam czego) i wróciłem.
Potem żałowałem, że nie odważyłem się na więcej. Nigdy potem nic podobnego mi się nie przytrafiło...
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: incube »
ja miałam parę razy na trzeźwo, tuż po przebudzeniu... ale nie wiem czy to był dokładnie paraliż senny, bo polegało to na tym, że ten paraliż mogłam pokonać, po prostu jak za długo leżałam po przebudzeniu, nie mogłam się po chwili ruszać ani nic, ale jak się postarałam, to się udawało, tyle że musiałam wstac, bo inaczej to się powtarzało. a i przy tym taki ucisk na klatkę piersiową. dziwne Oo.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
u mnie conajwyżej wypadają kontrolowane sny po kodzie i mj. Wszyscy jesteście jacyś dziwni
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 486 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CannaBeat »
incube pisze:
ja miałam parę razy na trzeźwo, tuż po przebudzeniu... ale nie wiem czy to był dokładnie paraliż senny, bo polegało to na tym, że ten paraliż mogłam pokonać, po prostu jak za długo leżałam po przebudzeniu, nie mogłam się po chwili ruszać ani nic, ale jak się postarałam, to się udawało, tyle że musiałam wstac, bo inaczej to się powtarzało. a i przy tym taki ucisk na klatkę piersiową. dziwne Oo.
Tak, to to.
Jeżeli chcecie, aby was puściło, to nie szarpcie się, bo tylko mózg wam spłata figla i spanikujecie a paraliż się zwiększy i prawdopodobnie urwa-coś w tym stylu wam się film i nawet nie dowiedzie się kiedy zasnęliście.

Najlepiej delikatnie starać się ruszać rękoma, lub nogami w jedynym kierunku.
Uwaga! Użytkownik CannaBeat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: DrugSter »
Ja czasem mam cos podobnego na dxmie, ale sie zastanawiam czy to nie ataksja.
Wszystko jest w porządku, jest centralnie w porządku, centymetr powyżej granicy zdrowego rozsądku.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.