goa_t_hc pisze: ale ja się od fety nigdy nie uzależniłem, chociaż miałem różne z nią doświadczenia
Biały Szum pisze:jakbys jebał po kablach przez jakiś czas to wątpliwosci by mineły co do uzleznienia fetą :] :huh: <_<goa_t_hc pisze: ale ja się od fety nigdy nie uzależniłem, chociaż miałem różne z nią doświadczenia
SiNy pisze: (...) a jak masz na zawsze z tym skonczyc, to mysle, ze byloby duzo ciezej.
jakbys chcial, to bys skonczyl. problem w tym, ze raczej nei chcesz : >
miec jak wiskacza w barku to nie jest uzaleznienie tylko uzywka
a jak kusi i trzeba i inaczej sie nieda to jest uzaleznienie
Od jutra rzucam.
rodowity1908 pisze: ty no dobra do uzależnienia FIZJOLOGICZNEGO tzn. twoje narządy wewnętrzne do prawidłowego funkcjonowania potrzebują jakijś tam ilości narkotyku np. heroina
mylisz pojęcia uzależnienie fizyczne i psychiczne to dwie róźne sprawy
zastanów sie jeszcze raz nad sensem zdania z encyklopedii, chyba że masz 15 lat
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Spotkanie z Ministerstwem Sprawiedliwości: realna szansa na depenalizację?
14 stycznia 2026 r. przedstawiciele Wolnych Konopi spotkali się z najbliższymi współpracownikami Ministra Sprawiedliwości Waldemara Żurka, by porozmawiać o pilnej potrzebie depenalizacji posiadania niewielkich ilości marihuany. Spotkanie trwało aż godzinę i dwadzieścia minut – co, jak na taką rangę rozmów, jest wyjątkowo długim i jak się okazało konstruktywnym czasem. Ustalono, że kanał komunikacji z ministerstwem zostaje otwarty i będzie kontynuowany w celu dalszych prac.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.