...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 37 / / 0
goa_t_hc pisze:
ale ja się od fety nigdy nie uzależniłem, chociaż miałem różne z nią doświadczenia
jakbys jebał po kablach przez jakiś czas to wątpliwosci by mineły co do uzleznienia fetą :] :huh: <_<
Uwaga! Użytkownik Biały Szum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 290 / 6 / 0
Biały Szum pisze:
goa_t_hc pisze:
ale ja się od fety nigdy nie uzależniłem, chociaż miałem różne z nią doświadczenia
jakbys jebał po kablach przez jakiś czas to wątpliwosci by mineły co do uzleznienia fetą :] :huh: <_<
Ja bym sobie nigdy po kablach nie zapodała. Boje się igieł :/ fuj!
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
z igla jest najlepsza zabawa a najciekawsze jest to jak sie uzalezniasz od samego uklucia
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Hmm, uzaleznienie w sumie jest nieraz ciezko okreslic. Niby mozesz odstawic na te kilka/kilkanascie dni, ale wiesz, ze wrocisz do tego, a jak masz na zawsze z tym skonczyc, to mysle, ze byloby duzo ciezej.
Feel free. Of me.
  • 165 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Norman »
SiNy pisze:
(...) a jak masz na zawsze z tym skonczyc, to mysle, ze byloby duzo ciezej.
jakbys chcial, to bys skonczyl. problem w tym, ze raczej nei chcesz : >
  • 2179 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
jakbys chcial, to bys skonczyl. problem w tym, ze raczej nei chcesz : >
a po co kończyć na zawsze? Póki nie zaburza to normalnego funkcjonowania i możesz poświęcić ćpanko dla wyższych celów jakimi są np. spotkanie ze znajomymi a nie pochłanianie DXM to nie ma sensu pozbawiać sie przyjemności :) Gorzej z akceptacją otoczenia ale to własnie przez zakichanych ćpunów którzy nawet z paleniem trawki sie nie potrafią ogarnąć narko mają taką a nie inną opinie :argue:
Hidden mefedron User
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
jak mozna miec i nie kusi nosic przy sobie i niepragnoac
miec jak wiskacza w barku to nie jest uzaleznienie tylko uzywka
a jak kusi i trzeba i inaczej sie nieda to jest uzaleznienie
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
tylko, że to nie skutki odstawieniowe to drżenie rąk, sennośc i inne tego typu. Jest to naturalne domaganie się organizmu do przywrócenia równowagi. Wiadomo, że jak ktoś przyjebie siupy i nie śpi 2 doby to potem jest wyjebany i chce mu sie spac jak odstawi.
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
ja ostatnim razem po strasznie dlugim ciagu odstawialem mając sporo 'zapasow' teraz tak samo mam jeszcze sporo,to ze sie nie rzucam na moja ulubiona uzywke to jednak wiem ze przerwa da mi solidny zjazd chodzi o opioidy.O co mi chodzi? o to ze można opanować całkowicie ciąg psychiczny do draga a mimo to miec cholernego skreta fizycznego czy jakieś inne objawy po rzuceniu.
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Andrew89SPG »
rodowity1908 pisze:
ty no dobra do uzależnienia FIZJOLOGICZNEGO tzn. twoje narządy wewnętrzne do prawidłowego funkcjonowania potrzebują jakijś tam ilości narkotyku np. heroina

mylisz pojęcia uzależnienie fizyczne i psychiczne to dwie róźne sprawy

zastanów sie jeszcze raz nad sensem zdania z encyklopedii, chyba że masz 15 lat
z tym się zgadzam całkowicie.
Uwaga! Użytkownik Andrew89SPG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.