Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
Co do herbatki to polecam zrobić tak:
grzybki w kubku zalewasz sokiem wyciśniętym z całej cytryny, czekasz 20 minut po czym zalewasz to wrzątkiem (możesz wrzucić torebkę z ulubioną herbatką wcześniej), cytryna 'zamienia' psylocybine w psylocyne więc masz więcej aktywnego składnika i teoretycznie powinno wejść bardzo szybko i mocno skracając nieprzyjemny bodyload i dolegliwości żołądkowe :) pozdrawiam
Wróciłem ziomeczki i mam się dobrze.
Zauważyłem, że na ogół ogólnie świeże chamsko się tarabanią do mózgu. Perhaps być może wynika to z pomyłki z innymi zibenami, wyglądającymi pozornie na łasice lancetowate. Zresztą, warto dostać w dupę by się później nacieszyły oczy i przede wszystkim musk
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.